Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima uredba za koje okruge uvecanje, treba izguglati, ali ako se dobro secam raski, jablanicki... Tako nestoJos jedno pitanje ako neko zna, da li predstavlja problem kad se na racunu nalazi veca kolicina semena od predvidjenih za povrsinu u eagraru i na sta se odnosi opcija "uvecanje 10% za okruge"?
Srdjane da li si mozda upucen gde mi obicna raja mozemo pogledati svezije satelitske snimke valjanog kvaliteta slike?Koristi se Institut BioSens i dron DJI Inspire 1 + Sateliti.
![]()
Ako je slika mala
Dali je izlazila kontrola,inspekcija? Kada si predao?Uplaceno danas subvencije za krmace.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pitam jel su kod mene bili za nazimice,pa Tek onda uplatili. Cekao sam od novembra. Pa reko Ako se sad bude cekala kontrola nece biti do nove godine novci.Kontrola i inspekcija? Kontrola ako mislis na smotru....to da,ne secam se vec,odavno. Inspekcija? Treba to ili mi to zelis? Nije izlazila nikad ne vidim zasto bi i sad. Predato 06.06.2025
Valuta bila 20.07. Izgleda imaju novaca i viska kad placaju pre datuma valute.
Za povrat za kupovinuA da li je to za povrat za kupovinu nazimica ili za subvencije? Pazi 2 su stvari znas i sam. Ali nikad mi nisu dolazili fala bogu.
Za povrate izgleda idu svima inspekcije. Kome je bila inspekcija dobio je pare,kome nije bila nije dobio nista jos uvek.Z
Za povrat za kupovinu
Srdjane da li si mozda upucen gde mi obicna raja mozemo pogledati svezije satelitske snimke valjanog kvaliteta slike?
Nije jos bio konkurs za nabavku.Ja sam kupio suprasne umaticene nazimice u februaru. Da li cekam da izadje konkurs za nabavku priplodnog materijala pa onda podnosim zahtev ili sam trebao sad?
Koji mesec? Predali u maju, jos uvek nema nista.Eto počeli sa isplatom refakcije novi krug.