Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Nije problem ako ima viška semena.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Koristi se Institut BioSens i dron DJI Inspire 1 + Sateliti.

123456.jpg

Ako je slika mala​
Srdjane da li si mozda upucen gde mi obicna raja mozemo pogledati svezije satelitske snimke valjanog kvaliteta slike?

Kontrola i inspekcija? Kontrola ako mislis na smotru....to da,ne secam se vec,odavno. Inspekcija? Treba to ili mi to zelis? Nije izlazila nikad ne vidim zasto bi i sad. Predato 06.06.2025
Valuta bila 20.07. Izgleda imaju novaca i viska kad placaju pre datuma valute.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Poslednja izmena:
Управа за аграрна плаћања - одговор
U
uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs
коме ја
пре 4 сатаДетаљи
Поштовани,

Поводом Вашег упита, обавештавамо Вас да након завршетка процеса административне обраде Вашег Захтева, биће Вам достављено решење у еСандуче.

Молимо Вас за још мало стрпљења.

За сва додатна питања стојимо Вам на располагању. Такође, све потребне информације можете добити и позивањем телефона контакт центра Управе за аграрна плаћања 0800/106107, 011/3020100, 011/3020101 и 011/3020118.

С поштовањем
Pitao za subvencije za tov junadi i traktor

Kontrola i inspekcija? Kontrola ako mislis na smotru....to da,ne secam se vec,odavno. Inspekcija? Treba to ili mi to zelis? Nije izlazila nikad ne vidim zasto bi i sad. Predato 06.06.2025
Valuta bila 20.07. Izgleda imaju novaca i viska kad placaju pre datuma valute.

Pitam jel su kod mene bili za nazimice,pa Tek onda uplatili. Cekao sam od novembra. Pa reko Ako se sad bude cekala kontrola nece biti do nove godine novci.

A da li je to za povrat za kupovinu nazimica ili za subvencije? Pazi 2 su stvari znas i sam. Ali nikad mi nisu dolazili fala bogu.

Ja sam kupio suprasne umaticene nazimice u februaru. Da li cekam da izadje konkurs za nabavku priplodnog materijala pa onda podnosim zahtev ili sam trebao sad?

Nazad
Vrh