Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pojavila se nova opcija na ePodsticaji (Ne dirajte još pošto ne znam šta tačno radi i koja je tačno uloga)Pise zahtevana suma, ali sabere zrna,kilograme,pakete...Ako si imao 300 hiljada zrna i 5000kg necega na racunu kod mene u zahtevanoj sumi pise 305 hiljada. Nije tacan iznos dinara. Mozes sam da izracunas na osnovu normativa,povrsine,cene pa otrpilike da znas. najbolje sacekati da oni izracunaju![]()
Jesta ali "zahtev za isplatu " nije u funkciji...Pojavila se nova opcija na ePodsticaji (Ne dirajte još pošto ne znam šta tačno radi i koja je tačno uloga)
- Detalji podnetog zahteva
- Podnesci
- Zahtev za isplatu
verovatno jer se "boje" da od ovoga nece biti nista sl godine i ostale frazeNije mi jasno zašto bi to radili kada tih 17000 din. pokriva cenu koštanja semenske pšenice.
Pitanje je da li će uopšte biti tih 17k sledeće godine. Na dugačkom je to štapu.Nije mi jasno zašto bi to radili kada tih 17000 din. pokriva cenu koštanja semenske pšenice.
Бар 2 пута сам остао без семена које сам наручио. Вероватно има ко је још тако прошао.Nije mi jasno zašto bi to radili kada tih 17000 din. pokriva cenu koštanja semenske pšenice.
Da li se salis ili ozb mislis da posle ove 2 godine kada psenica radja I seje se abnormalno nema uslova za semenske kuce da naprave semensku robu?Pitanje je da li će uopšte biti tih 17k sledeće godine. Na dugačkom je to štapu.
O kvalitetu semenske pšenice i zaprašivanje posebna priča. Tuga. + Kada bi svi hteli da "kupe" semensku pšenicu za nekih ~550-600k hektara koliko se poseje. Ne bi moglo da se kupi semena ni za 40% površine jer jednostavno neće biti, nemaju skladištne kapacitete da bude sve razvrstano kako treba. A ove godine će verovatno biti posejano još više pšenice posle ove suše u odnosu na setvu 2024-te.
Upravo toU ovoj firmi gde sada radim je stiglo oko 10000 tona semenske pšenice na doradu.A znam da ima još poprilično firmi koje rade doradu semenske pšenice.Tako da semena verovatno ima dovoljno ali nešto će i u izvoz i zato se treba samo snabdeti na vreme.
15.07Kada tačno ističe rok za seme?
Znam 15.07. nego da li u 00:00 ili u 23:59.