Poslao sam dopis ali ništa ne odgovaraju.@Srđan01 hoce li biti ukratko neko objasnjenje kako ide procedura za prijavu za seme?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poslao sam dopis ali ništa ne odgovaraju.@Srđan01 hoce li biti ukratko neko objasnjenje kako ide procedura za prijavu za seme?![]()
Prihvata se i bez ali ako već želite stavite digitalni potpis.Da li treba elektronski potpis iz savetodavne kao za mašine ili ne?
Kad odradiš sve kako treba ima opcija gde piše SJ : 25 , 50 ili 80000 semenkiAko neko zna, da li sistem prihvata fiskalne racune gde je broj setvenih jedinica izrazen u komadima ili mora da pise i broj zrna te setvene jedinice?
Da..Jel maximalno do 100ha ?
Kao što je kolega iznad napisao preuzme se XML dokument sa sajta eFaktura i onda prepozna sve podatke.@Srđan01 za efakture ne prihvata ništa ni broj dokumenta ni datum… kada se ide na “Dodaj eFakturu” u otvorenom prozoru ne prepoznaje pdf fajl… tj ne prepoznaje ni jednu vrstu fajla.
Pa prva kolona vrsta dokumenta.. Stavi fiskalni računNe mogu da podnesem zahtev izbacuje mi da nije popunjeno neko polje
Samo ovo prvo ostaje gde pise tip racuna odaberem fiskalni racun ali nece da popuni polje gde gresim![]()
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Pa ne moze......Pa prva kolona vrsta dokumenta.. Stavi fiskalni račun
KOd mene istoNe mogu da podnesem zahtev izbacuje mi da nije popunjeno neko polje
Samo ovo prvo ostaje gde pise tip racuna odaberem fiskalni racun ali nece da popuni polje gde gresim![]()
Sent from my SM-S901B using Tapatalk