Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Ja sam podneo zahtev u roku od 5 minuta. Nista komplikovano samo se prate smernice.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ako neko zna, da li sistem prihvata fiskalne racune gde je broj setvenih jedinica izrazen u komadima ili mora da pise i broj zrna te setvene jedinice?

Sa fiskalnim računima je ok. Ali sa fakturom ima problema . Treba da se uploaduje HTML Document ( samo to prepoznaje ) , to sam uspeo ali kad sabere ukupan iznos u dinarima za 1020 kg semenske soje mi sabrao 215 dinara ( trebao je da pomnoži 1020 kg x 215 din = 219.300,00 din ) Podneo sam tako , mada oni će videti na fakturi koji je dodat u PDF formatu.

@Srđan01 za efakture ne prihvata ništa ni broj dokumenta ni datum… kada se ide na “Dodaj eFakturu” u otvorenom prozoru ne prepoznaje pdf fajl… tj ne prepoznaje ni jednu vrstu fajla.
Kao što je kolega iznad napisao preuzme se XML dokument sa sajta eFaktura i onda prepozna sve podatke.
Jedino što u ukupno stanje sa PDV i bez PDV piše pojedinačna cena u kg ne pomnoži kg x cena. Ne znam da li tako treba ili da sačekamo još malo da se usaglasi sve?

Ne mogu da podnesem zahtev izbacuje mi da nije popunjeno neko polje
Samo ovo prvo ostaje gde pise tip racuna odaberem fiskalni racun ali nece da popuni polje gde gresim
cffe3af3ed5c5013291fe26392659898.jpg

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Da li neko ima iskustvo sa racunom gde mu nisu stavili BPG,JMBG ? Da li su oni validni za podnosenje zahteva?

До када ће трајати овај конкурс, је л' се зна нешто?

Пронашао сам, ево ако није било.

,,Захтев за остваривање права на регрес за сертификовано семе за 2025. годину, по овом Јавном позиву, подноси се у периоду од 16. јуна до 15. јула 2025. године, закључно."

Poslednja izmena:
Imam račun za suncokret npr. 20 KOMADA od po 150 hiljada zrna. Po njima je u pravilniku jedna SJ 70.000 zrna. Šta treba da izaberem u jedinici mere SJ?

Kod računa za uljanu repicu ne piše koliko je kilograma piše samo seme uljane repice xy toliko komada. U pravilniku je 3,5 kg/ha. Šta tu treba staviti?

NIŠTA. Vidim sad kod uljane repice ima na e agraru da se izabere koje je težine džak, a kod suncokreta ima da se bira 3 vrste pa između ostalog i 150hz

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh