Tako i treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ubacite ako već imate i to.Kolege hocu da posaljem za podsticaj za tovnu junad, dobio sam tri papira, prijemnicu, specifikaciju usnih markica i potvrdu za pracenje kretanja zivotinja od veterinara, ubacio sam prijemnicu i specifikacije, da li treba da ubacim i potvrdu od veterinara u neki pasus?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
po meni ipak nije to skroz ok jer oni najmanji koji moraju stedeti na svemu,kojima inace najpotrebnija bi bila ta cela suma nece moci sve dobiti po ovom sistemuVerovatno svim računima, gorivo, hemija, seme, đubrivo. To je skroz ok pošto sve plaćamo i možemo da dobijemo fiskalni. Jedino seme pšenice, ječma, soje itd će biti problem ko neće ili ne može da kupi seme.
Ne razumem baš najbolje. Hoćeš da kažeš da najmanji bacaju malo đubriva, troše malo nafte, ne prskaju trave i seju jeftino seme? U tom slučaju ko ne ulaže u njive nema šta ni da traži, ne može subvencijama za ratarsku proizvodnju da kupuje drva ili da radi servis na automobilu ili da plati detetu ekskurziju.po meni ipak nije to skroz ok jer oni najmanji koji moraju stedeti na svemu,kojima inace najpotrebnija bi bila ta cela suma nece moci sve dobiti po ovom sistemu
pa opet se vracamo na staru pricuNe razumem baš najbolje. Hoćeš da kažeš da najmanji bacaju malo đubriva, troše malo nafte, ne prskaju trave i seju jeftino seme? U tom slučaju ko ne ulaže u njive nema šta ni da traži, ne može subvencijama za ratarsku proizvodnju da kupuje drva ili da radi servis na automobilu ili da plati detetu ekskurziju.
Ovo je brale dobro da ne bi dobijali novac oni što ne obrađuju zemlju ili bar to da se drastično smanji.
Bravo za ovo pisanje,sve tacno. I dalje se otimaju za arendu I nabijaju cene,I daju subvencije gazdi zemlje. Kod nas,komsija na komsiju udaram zbog zemlje,ima gde I brat na brata. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Pohlepni smo I pokvareni do srzi. I onda nam krivi nemci amerikanci ... A mi samo pravi I ispravniNe mogu da verujem da je ovde glavna briga kako izbeći da davaoci zemlje u zakup dobiju subvencije, pa se u tom cilju daju predlozi koji idu na štetu pravih poljoprivrednika. Kakve crne subvencije po kilogramu predate robe? Kanda niste osetili sušu u punoj meri kad dajete takve predloge. Ili orete zemlju u ravnici a ne na brdu gde i koza pase pod ručnom... Pitanje vlasnika zemljišta koji zemlju izdaju i traže subvencije je najlakše moguće, prosto ne pristaj na takve uslove, ne uzimaj tu zemlju u zakup i vrlo brzo će se to regulisati. Ako i pored toga uzmeš tu zemlju da radiš i ne možeš ili ne smeš da se suprotstaviš vlasniku onda ćuti i trpi, nemoj da moliš Boga da se nekom nakaradnom merom ipak tebi preusmere te subvencije ako time oštete druge prave proizvođače...