Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Više od 40 dana kako sam sve ispunio na e agraru. Obnovio gazdinstvo i setvenu strukturu . Dodao sam jednu parcelu koju sam krajem prošle godine nasledio i dobio na ostavinskoj raspravi . Kao dokaz da je moje vlasništvo sam priložio kopirano rešenje sa ostavinske . Ta parcela nikada do sada nije bila prijavljena , ja je prvi put unosom u moje gazdinstvo . I dalje u e sandučetu stoji predmet u obradi od 23 /3 u 21h . Dali da čekam ili da zovem na neki broj dotične koi tamo rade ?

Можеш звати до миле воље, ево већ два дана немају ни једног слободног оператера. И управа за аграрна плаћања исто већ два дана заузета.

Više od 40 dana kako sam sve ispunio na e agraru. Obnovio gazdinstvo i setvenu strukturu . Dodao sam jednu parcelu koju sam krajem prošle godine nasledio i dobio na ostavinskoj raspravi . Kao dokaz da je moje vlasništvo sam priložio kopirano rešenje sa ostavinske . Ta parcela nikada do sada nije bila prijavljena , ja je prvi put unosom u moje gazdinstvo . I dalje u e sandučetu stoji predmet u obradi od 23 /3 u 21h . Dali da čekam ili da zovem na neki broj dotične koi tamo rade ?
Ako je parcela zvanično prešla na vas i u Katastru uradite sledeće:

Dodaj parcelu nosioca
U katastru i popunite tražene podatke

Nema potrebe da dodajete ništa od dokumenata.

Vidi se na svakom koraku da se država ne ponaša prema svima podjednako..
Znam nekoliko njih što još nisu dobili osnovne podsticaje ,50...100 ,150000 dinara a bogami znam i one koji su na nekoliko gazdinstava dobili nekoliko miliona dinara...
I opet svim smo isti ,kao Vučić u izborima

Ima ko nije dobio komplet subvencije ni za 2023, nema koga nisu zvali, slali mailove , bice, bila komasacija , dok se usklade podaci, itd, znaju u pss sve o tome, proslo 2 godine od toga, ima ih i ovde na forumu

Nazad
Vrh