Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel se ovo placa ova aplikacija od strane banke?Koristite Aik mBanking aplikaciju.
Aplikacija je potpuno besplatnaJel se ovo placa ova aplikacija od strane banke?
Pita me sad covek koji je presao u aik iz direktne(eurobank)
Pa da li da mu instaliram ili ne aplikikaciju,da znam dal cu biti kriv ili ne![]()
Hvala unapred
Nema od toga nista. Vec je izdato sigurno 90% racuna koji su prosli jedino kroz kasu prodavaca.Nadam se da tako i planiraju da rese, nema smisla kad je sve povezano da se rucno unose racuni..
Moze ali da li ce da urade tako ili bice kao za gorivo nesto se pojavi, a nesto nePa dobro ali upisivali smo BPG kao i za gorivo. Bar ja sam upisivao BPG na svaki racuna, to sve moze automatski da se poveze.
21.03 предато.Kad ste predali?
Ja sam dobio ali prošle godine za tovnu junad 2 dana pre valuteJel ima neko da je dobio pare pre valute plaćanja
Za sadaDa li je izasao pravilnik za sertifikovano seme?Poslednji je dan Aprila..Poslednja informacija koja doprela do mene je da ce biti do kraja ovog meseca.
Svakako će te biti obavešteni (Oficijalne stranice, društvene mreže, mediji i ovde).
Jbg zaboraviliDa li je izasao pravilnik za sertifikovano seme?Poslednji je dan Aprila..Poslednja informacija koja doprela do mene je da ce biti do kraja ovog meseca.