Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Proverio sam i ja sad na jednom gazdinstvu koje je bilo u Direktnoj, takodje je poslat na isplatu ali i dalje kad se udje u zbrni prikaz u zahtevu stoji pogresan broj racuna.

0C7Y1n0.jpeg

Za 2024 kupovinu priplodni nazimica,tu stoji u radu. Mislim da nisu nikom poceli sa obradom tih zahteva.
Meni su trazili dopunu pre meseca ipo dana,sada stoji u radu vec 15 dana,kad sam zvao kazu kad dodjete na red za obradu opet,sad rade druge,zato kao stoji u radu. Isto za nazimice

Izvinite da pitam gde vidite dobkad je valuta za uplatu

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Pitanje

Gde se gleda (Proverava) Valuta plaćanja

Odgovor

1. Posetite platformu ePodsticaji
  2. Kliknete na Prijavi se
  3. Kliknete na Podneti zahtevi
  4. Kliknete na Detalji (Broj predmeta: xxxxxxxxx 2025 xxxxx xxx xxx xxxxxx
    Osnovna finansijska podrška u biljnoj proizvodnji za 2025. godinu)
  5. Isplate (Valuta plaćanja)

Da li i Aik banka salje sms poruke obavestenja o prilivu na namenski racun za poljoprivredu? Do pre neki dan je racun bio u Euro Direktnoj,oni su slali sms.A ne znam da li i sada tako funkcionise kada su spojeni sa Aik bankom.

Da li i Aik banka salje sms poruke obavestenja o prilivu na namenski racun za poljoprivredu? Do pre neki dan je racun bio u Euro Direktnoj,oni su slali sms.A ne znam da li i sada tako funkcionise kada su spojeni sa Aik bankom.
Ја сам у поштанској штедионици и нисам добио СМС а уплаћено је. Ово је први пут да није стигао СМС.

Nazad
Vrh