Zeka85
Član
Sad proverio, novi status poslato na isplatu. Valuta 15.04.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi li menjao nesto ili zvao call centar ?Sad proverio, novi status poslato na isplatu. Valuta 15.04.
I za sve![]()
I za sve ovo ne mogu kupiti vreću semena kukuruza![]()
Meni su trazili dopunu pre meseca ipo dana,sada stoji u radu vec 15 dana,kad sam zvao kazu kad dodjete na red za obradu opet,sad rade druge,zato kao stoji u radu. Isto za nazimiceZa 2024 kupovinu priplodni nazimica,tu stoji u radu. Mislim da nisu nikom poceli sa obradom tih zahteva.
Izvinite da pitam gde vidite dobkad je valuta za uplatuI ko mene legle 07 .04 valuta .
Uđeš u epodsticaje ,pa uđeš u detalje zahteva , pa uđeš u isplate i tamo ti piše valuta plaćanja.Izvinite da pitam gde vidite dobkad je valuta za uplatu
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Izvinite da pitam gde vidite dobkad je valuta za uplatu
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ја сам у поштанској штедионици и нисам добио СМС а уплаћено је. Ово је први пут да није стигао СМС.Da li i Aik banka salje sms poruke obavestenja o prilivu na namenski racun za poljoprivredu? Do pre neki dan je racun bio u Euro Direktnoj,oni su slali sms.A ne znam da li i sada tako funkcionise kada su spojeni sa Aik bankom.
Ni meni nije stigla poruka, ne znam zašto.Ја сам у поштанској штедионици и нисам добио СМС а уплаћено је. Ово је први пут да није стигао СМС.