Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Proverio sam i ja sad na jednom gazdinstvu koje je bilo u Direktnoj, takodje je poslat na isplatu ali i dalje kad se udje u zbrni prikaz u zahtevu stoji pogresan broj racuna.

0C7Y1n0.jpeg

Za 2024 kupovinu priplodni nazimica,tu stoji u radu. Mislim da nisu nikom poceli sa obradom tih zahteva.
Meni su trazili dopunu pre meseca ipo dana,sada stoji u radu vec 15 dana,kad sam zvao kazu kad dodjete na red za obradu opet,sad rade druge,zato kao stoji u radu. Isto za nazimice

Izvinite da pitam gde vidite dobkad je valuta za uplatu

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Pitanje​

Gde se gleda (Proverava) Valuta plaćanja
​

Odgovor​

1. Posetite platformu ePodsticaji
  2. Kliknete na Prijavi se
  3. Kliknete na Podneti zahtevi
  4. Kliknete na Detalji (Broj predmeta: xxxxxxxxx 2025 xxxxx xxx xxx xxxxxx
    Osnovna finansijska podrška u biljnoj proizvodnji za 2025. godinu)
  5. Isplate (Valuta plaćanja)

Da li i Aik banka salje sms poruke obavestenja o prilivu na namenski racun za poljoprivredu? Do pre neki dan je racun bio u Euro Direktnoj,oni su slali sms.A ne znam da li i sada tako funkcionise kada su spojeni sa Aik bankom.

Da li i Aik banka salje sms poruke obavestenja o prilivu na namenski racun za poljoprivredu? Do pre neki dan je racun bio u Euro Direktnoj,oni su slali sms.A ne znam da li i sada tako funkcionise kada su spojeni sa Aik bankom.
Ја сам у поштанској штедионици и нисам добио СМС а уплаћено је. Ово је први пут да није стигао СМС.

Nazad
Vrh