Darko Dren
Član
Takodje nisam dobio obaveštenje da se menja račun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ja ne govorim o tom kome je PG u Pasivi nego govorim za Zorana koji misli da bi imao problem ako kupi zemlju. Ako je zemlja bez nekog pravnog tereta na sebi, mislim da slobodno moze da je kupi a posle ce je vec staviti u Eagrar i ta zemlja kad postane njegovo vlasnistvo ce sigurno moci da bude predmet subvencija.On da je rešio svoj problem ne bi bio u pasivi.
nemoguce uneti parcele dok se neizbrisu sa starog gazdinstva,primer iz iskustva, rodjak kupio ,preveo u katastru i prilikom unosenja javlja da je parcela na drugom gazdinstvuPa ja ne govorim o tom kome je PG u Pasivi nego govorim za Zorana koji misli da bi imao problem ako kupi zemlju. Ako je zemlja bez nekog pravnog tereta na sebi, mislim da slobodno moze da je kupi a posle ce je vec staviti u Eagrar i ta zemlja kad postane njegovo vlasnistvo ce sigurno moci da bude predmet subvencija.
Ne i ja sam rođaku proverava i neće. Sad dal je fo rođaka ili epodsticaja đavo bi ga znaoRade li vam epodsticaji ? Pokusavam da proverim rodjaku zahtev za subvencije i dobijam neku gresku kad pokusavam da udjem.. Onda probam svoje gazdinstvo i takodje dobijam gresku pa ne znam da li je do mene ili do njih..
Verovatno je do njih cim nece kod vise nas.. Rekao sam mu da dodje veceras pa cemo proveritiNe i ja sam rođaku proverava i neće. Sad dal je fo rođaka ili epodsticaja đavo bi ga znao![]()
Ne mogu da proverim stanje zahteva,a malopre podneo jedan racun za gorivo.Rade li vam epodsticaji ? Pokusavam da proverim rodjaku zahtev za subvencije i dobijam neku gresku kad pokusavam da udjem.. Onda probam svoje gazdinstvo i takodje dobijam gresku pa ne znam da li je do mene ili do njih..