milan11
Član
Sad sam proveravao drugaru, stoji mu prihvaceno jos uvek, nema valutu placanja 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba da mu stigne odricanje od zalbe,pa poslat na isplatu e tada se vidi datim plaćanja.Sad sam proveravao drugaru, stoji mu prihvaceno jos uvek, nema valutu placanja![]()
Odrekli se zalbe 1.4. ima u onom delu desno "Odricanje".Treba da mu stigne odricanje od zalbe,pa poslat na isplatu e tada se vidi datim plaćanja.
Isto I kod mene,a 28.03 prihvaceno resenje,posle par dana odrekao se zalbe. E sad kod mene su menjali racun u banci pa mozda zbog toga. Sve sam promenuo u eagraru...Sad sam proveravao drugaru, stoji mu prihvaceno jos uvek, nema valutu placanja![]()
Javljaj ako budeMeni je isto 7.4 i ništa, videćemo hoće li biti sutra.
Isto i kod mene... Ako se ispostavi da je do racuna, gasim sve racune kod njih... ranije je islo po danima sad izgleda da se ide po satima kad je ko podneo zahtev... Ja sam predao 25.2 u 13:40Isto I kod mene,a 28.03 prihvaceno resenje,posle par dana odrekao se zalbe. E sad kod mene su menjali racun u banci pa mozda zbog toga. Sve sam promenuo u eagraru...
Mislim da zemlja nemoze da bude u aktivnom ili pasivnom stanju, samo poljoprivredno gazdinstvo. Znaci za sve se pita onaj na koga se vodi gazdinstvo i cija je zemlja. Ako kupac kupi zemlju i prijavi je u eagrar i ako je njegovo gazdinstvo aktivno i zemlja se moze prijaviti za subvencije .Jedno pitanje a nije bezobrazno.Ako je prodavac zemlje u pasivnom statusu a kupac u aktivnom.Da li kupac može tu zemlju kupovinom da je premesti u aktivan status.
Proverite,..., ako je bivši vlasnik u pasivi, on treba da ukloni parcelu sa svog PG, ali neće moći, jer je u pasiviMislim da zemlja nemoze da bude u aktivnom ili pasivnom stanju, samo poljoprivredno gazdinstvo. Znaci za sve se pita onaj na koga se vodi gazdinstvo i cija je zemlja. Ako kupac kupi zemlju i prijavi je u eagrar i ako je njegovo gazdinstvo aktivno i zemlja se moze prijaviti za subvencije .
Mada ako neko ima vise od 100 hektara onda je svejedno jer nemoze da dobije subvencije na tu zemlju.
I kod mene je menjan racun u glupavoj banci,preterali su ga sa tim kombinacijama,spajanjima. Onda je verovatno do toga. Ako dodje do promene statusa ubrzo,vi javljajte. Inace,ja sam predao istog datuma u 13:09.Isto i kod mene... Ako se ispostavi da je do racuna, gasim sve racune kod njih... ranije je islo po danima sad izgleda da se ide po satima kad je ko podneo zahtev... Ja sam predao 25.2 u 13:40![]()
Naravno da su svi klijenti u problemu, trebalo je da to reše na drugi način, u momentu dostavljanja rešenja, treba menjati račun, i zato mnogima nije poslato na isplatugreska.,zamolio bih moderatora da ukloni ovaj post.
Ne moze, imao slucaj. Radim drugaru e agrar i ima dve parcele od coveka u pasivi. Probali smo svasta nesto i ne moze, jer covek nije kredit otplatio i to ga bacilo u pasivu 2008 godine. Probali ove god par puta svasta nesto ali ne moze, zarobljene su te njive tamo....Jedno pitanje a nije bezobrazno.Ako je prodavac zemlje u pasivnom statusu a kupac u aktivnom.Da li kupac može tu zemlju kupovinom da je premesti u aktivan status.
Isto, poznat slučaj...Ne moze, imao slucaj. Radim drugaru e agrar i ima dve parcele od coveka u pasivi. Probali smo svasta nesto i ne moze, jer covek nije kredit otplatio i to ga bacilo u pasivu 2008 godine. Probali ove god par puta svasta nesto ali ne moze, zarobljene su te njive tamo....