Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Valuta placanja 5.04, subotom radi platni promet, ili se ceka ponedeljak?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

sad kad aktivirali refakciju,sledece je povracaj za seme onih 17000din..i tu ce biti nedoumica... prvo dal ce biti,koji datum...koliko treba po ha opravdati... ,kako da izgleda racun.to je vec trebalo da izadje pa da nam ne propadne racun... ja sam vec neko seme vec isplatio tj dobio racun...

sad kad aktivirali refakciju,sledece je povracaj za seme onih 17000din..i tu ce biti nedoumica... prvo dal ce biti,koji datum...koliko treba po ha opravdati... ,kako da izgleda racun.to je vec trebalo da izadje pa da nam ne propadne racun... ja sam vec neko seme vec isplatio tj dobio racun...
Da li je refakcija aktivirana? A seme sam pokupovao pre 20 dana, nema čekanja, to ne sme biti problem

Јбт које сам, ја курате среће, јбм ти еуро банку баш су сада нашли да мењају власника 😡😭

Uboli ga u centar. Ali nema nikakvog problema,idete u eagrar,izabere se ona prva opcija,izmena podataka o domacinstvu ili tako nesto,i pod stavkom 14 je namenski racun. Tu promenite ovaj novi iz aik banke,i posaljete im sliku ekrana mejla koji je banka poslala o promeni. Posle toga,kad verifikuju,pozovete 0800106107 i kazete o cemu se radi,i operateri mogu da izbrisu stari racun i ubace novi. Kasnije proverite u epodsticaji,zahtev,zbirni prikaz,ako se tu pojavio novi racun,na njega ide uplata bez obzira da li se resenje prihvatilo sa starim,ili se odreklo od zalbe.

Da li je refakcija aktivirana? A seme sam pokupovao pre 20 dana, nema čekanja, to ne sme biti problem
pa kad su se pojavili zahtevi,moze da se preda zahtev ,valjda je aktivirana..a za racune moze biti problema...kad nema pravilnik...izdaju se kako mi mislimo,desavalo se da datumski nisu bili dobri...i svasta jos...

Nazad
Vrh