Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde moze da se vidi kad mi je valuta?
Sigurno ponedeljak vidis sigurno je bilo ko je cekao danas ali ćorak nema nistaValuta placanja 5.04, subotom radi platni promet, ili se ceka ponedeljak?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
A ko zna koji ponedeljakValuta placanja 5.04, subotom radi platni promet, ili se ceka ponedeljak?
Gde ces preko reda? Ne placaju ni za danas sta imajuValuta placanja 5.04, subotom radi platni promet, ili se ceka ponedeljak?
Varas se mi smo po ustavu Srbija i ne pisi ovakve komentare ! Treba sramota da te budePa ipak ste vi druga država ako se ne varam.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Sad videh odakle si nisam obracao paznju. Bivsi kolega mi je iz Leposavica, Milos Milojevic mozda ga znas. Malo je u BG malo u Leposavic.Varas se mi smo po ustavu Srbija i ne pisi ovakve komentare ! Treba sramota da te bude
Sad videh odakle si nisam obracao paznju. Bivsi kolega mi je iz Leposavica, Milos Milojevic mozda ga znas. Malo je u BG malo u Leposavic.
Da li je refakcija aktivirana? A seme sam pokupovao pre 20 dana, nema čekanja, to ne sme biti problemsad kad aktivirali refakciju,sledece je povracaj za seme onih 17000din..i tu ce biti nedoumica... prvo dal ce biti,koji datum...koliko treba po ha opravdati... ,kako da izgleda racun.to je vec trebalo da izadje pa da nam ne propadne racun... ja sam vec neko seme vec isplatio tj dobio racun...
Meni valuta placanja danas, i nista od uplate.Danas ide uplata. Od sutra se računa kamata ako se ne uplati.
Izgleda, ili nece da kazuZnaci nikom nema uplate?
To je to nista ove nedeljeocekujemo da se neko danas javi sa uplatom![]()
pa kad su se pojavili zahtevi,moze da se preda zahtev ,valjda je aktivirana..a za racune moze biti problema...kad nema pravilnik...izdaju se kako mi mislimo,desavalo se da datumski nisu bili dobri...i svasta jos...Da li je refakcija aktivirana? A seme sam pokupovao pre 20 dana, nema čekanja, to ne sme biti problem