Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Odricanje od prava na žalbu pa tek onda Poslat na isplatu.
Verovatno je odgovoreno, ali ne mogu da nadjem: kako se odričem ili to samo treba da prodje predviđen rok?

edit: video sam uputstvo kako treba, ali meni nema opcija "odricanje..." na onom mestu ispod podnetog zahteva...

Poslednja izmena:
Verovatno je odgovoreno, ali ne mogu da nadjem: kako se odričem ili to samo treba da prodje predviđen rok?

edit: video sam uputstvo kako treba, ali meni nema opcija "odricanje..." na onom mestu ispod podnetog zahteva...
Obično 24h od prihvatanja rešenja stiže opcija za odricanje od žalbe na ePodsticaji.

Što se uputstva tiče​

Znam za tehnikalije,nego pitam okvirno da li je vecini koji su se odrekli od zalbe promenjeno na isplatu,ili je samo po neki slucaj. Meni su prosle godine posle nekih peripetija isplatili tri nedelje posle statusa "poslato na isplatu". Kako izgleda mora prvo da se isfinansira "najveci,milionski kontramiting u istoriji Srbije",haha. A ako nesto ostane za nas,posle rebalansa buzdeta u avgustu. A i ćacilend je narastao,sad umesto onih satora od 400 evra razvlace vojne,pa i za to trebaju neka sredstva.
Salimo se malo,valjda ce biti do kraja polovine meseca. A mozda i nije sala,ko ce ga znati.

Poslednja izmena:
Ce izginu za subvencije

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
A tebi krenule bale bez otvorenog gazdinstva?!
Ljudima itekako znace te subvencije i tesko bi bilo bez njih!
Jesi li ti svestan toga koliki je ulog po ha i koliko novca je vec potroseno a skoro da i nije ni pocela godina!

Znam za tehnikalije,nego pitam okvirno da li je vecini koji su se odrekli od zalbe promenjeno na isplatu,ili je samo po neki slucaj. Meni su prosle godine posle nekih peripetija isplatili tri nedelje posle statusa "poslato na isplatu". Kako izgleda mora prvo da se isfinansira "najveci,milionski kontramiting u istoriji Srbije",haha. A ako nesto ostane za nas,posle rebalansa buzdeta u avgustu. A i ćacilend je narastao,sad umesto onih satora od 400 evra razvlace vojne,pa i za to trebaju neka sredstva.
Salimo se malo,valjda ce biti do kraja polovine meseca. A mozda i nije sala,ko ce ga znati.
Ma nema to veze sa nama poljoprivrednicima. Isplatice nas na vreme sigurno

A tebi krenule bale bez otvorenog gazdinstva?!
Ljudima itekako znace te subvencije i tesko bi bilo bez njih!
Jesi li ti svestan toga koliki je ulog po ha i koliko novca je vec potroseno a skoro da i nije ni pocela godina!
Jesje,kao da vam te subvencije resavaju sve probleme u zivotu

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Ljudi koji imaju po 100ha prijavljeno za subvencije te pare puno znace.
Mozda neki koji imaju po 3-5ha nije neka lova.
Ali sa 15.000e ako neko dobije taj je otplatio neki kredit ili kupio gorivo,hemiju za celu godinu.
Koliko pokrije ulog onaj sa 1 ha isto toliko pokrije i onaj sa 100ha.
Samo što onaj sa 1 ha verovatno nije dužan i bogu i ocu stotine hiljada evra pa da sa subvencijama zapušava rupe, ili presipa iz šupljeg u prazno.
Čast izuzecima naravno....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Koliko pokrije ulog onaj sa 1 ha isto toliko pokrije i onaj sa 100ha.
Samo što onaj sa 1 ha verovatno nije dužan i bogu i ocu stotine hiljada evra pa da sa subvencijama zapušava rupe, ili presipa iz šupljeg u prazno.
Čast izuzecima naravno....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Zato i jesu subvencije za velike proizvodjace koji ulazu puno u poljop i rizikuju puno i koji se bave profesionalno sa poljop.

Nazad
Vrh