Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Za rešenje nema obastenje da je stigla posta . Uđite vidite kad vam je stigla zadnja posta. Nije kao ranije da piše ono crveno u e sanduce nego je bez obaveštenja.
Izvinite ali niste u pravu da ne stiže obaveštenje na email o Rešenju poslato u korisnikovo eSanduče.

IMG-20250402-232937.jpg

IMG-20250402-233822.jpg

Poslednja izmena:
Meni je stigla poruka tek kada sam ušao u e sanduče i prihvatio rešenje, uopšte mi nije stigao na email pre toga.

I ja sam isto primetio ali ne za resenje nego ono da mi je zahtev prihvacen. Nije bilo obavesetenje sa crvenim u e sanducetu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мени стоји да је још увек у раду. Звао сам е аграр и кажу да је проблем у парцели која се налази у процесу верификације. Пошто ту парцелу треба избрисати поднео сам захтев у "општи захтеви" пре три дана и још увек није избрисана.

meni je naprimer poslat na isplatu 31 marta ali nema valute placanja jos uvek,pogeldao opet jutros

bice kad tad

Ljudi, uradite ovo (ko nije do sada), pročitajte malo Srđanove postove, probajte da naučite (ko do sada nije naučio). Nije to tako teško skapirati, i ove stvari funkcionišu po nekom šablonu. Kao - dal popravljam 539 ili 577. Nije isto, ali ako uđeš u suštinu, sve je posle lakše.
Znači, osnovne stvari se moraju savladati i raščlaniti. Šta je eSanduče, šta je email, šta je ConsentID, šta su ePodsticaji, eAgrar, eID...
Deluje komplikovano, ali nije toliko. Jednom kada provalite osnovne stvari, biće sve puno lakše. Ovo govorim ljudima koji nisu nikada želeli da se bave ovim "novotarijama".
Naučite osnove, sve više će vam trebati, postaje se nepismen ako si digitalno nepismen. Na žalost, ili na sreću, kako god.
Ovim nisam imao nameru nikog da povredim, uvredim, omalovažim, ne daj Bože, samo iz najbolje namere pišem, videvši kako se stvari odvijaju. I to će ići sve brže, bukvalno će se postati nepismen za 10 godina (ili manje).
Živi bili.

De ste CACI!
Ovo su organizovali isti ljudi koji su vama od socijalnih subencija napravili znacajna povecanja. Nije vam to Hulja dao da ga toliko cenite!

Što se tiče Inicijative sakupljeno je
1 971 040 dinara i
2135 eura

Ukupno na celom bazaru "TOČKOVI za TOČKOVE" prikupljeno je donacija u iznosu od

5915€ i
3 272 840 din

Što je ukupno u eurima oko 33 500€

De ste CACI!
Ovo su organizovali isti ljudi koji su vama od socijalnih subencija napravili znacajna povecanja. Nije vam to Hulja dao da ga toliko cenite!

Što se tiče Inicijative sakupljeno je
1 971 040 dinara i
2135 eura

Ukupno na celom bazaru "TOČKOVI za TOČKOVE" prikupljeno je donacija u iznosu od

5915€ i
3 272 840 din

Što je ukupno u eurima oko 33 500€
Svaka čast

meni je naprimer poslat na isplatu 31 marta ali nema valute placanja jos uvek,pogeldao opet jutros

bice kad tad

Pitanje

Gde se gleda (Proverava) Valuta plaćanja

Odgovor

1. Posetite platformu ePodsticaji
  2. Kliknete na Prijavi se
  3. Kliknete na Podneti zahtevi
  4. Kliknete na Detalji (Broj predmeta: xxxxxxxxx 2025 xxxxx xxx xxx xxxxxx
    Osnovna finansijska podrška u biljnoj proizvodnji za 2025. godinu)
  5. Isplate (Valuta plaćanja)

Gde se obratiti osim na 0800 106107 za neke konkretnije korake da se preduzmu u vezi zahteva za osiguranje iz 2024g?
Na gore pomenuti broj zvao xxx puta i sve što mi kažu "morate da sačekate", a sa zahtevom očigledno nešto nije u redu.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ima sigurno. Skroz desno gore klikneš na isplate i pojaviće se.

Pitanje

Gde se gleda (Proverava) Valuta plaćanja

Odgovor

1. Posetite platformu ePodsticaji
  2. Kliknete na Prijavi se
  3. Kliknete na Podneti zahtevi
  4. Kliknete na Detalji (Broj predmeta: xxxxxxxxx 2025 xxxxx xxx xxx xxxxxx
    Osnovna finansijska podrška u biljnoj proizvodnji za 2025. godinu)
  5. Isplate (Valuta plaćanja)
prosle godine je bilo pored oonog gde pise prihvaceno i poslat na ispatu a ove nisam gledao ovo isplate

7 4 je valuta placanja sad proverio

Nazad
Vrh