Do kada treba da se plati (Nekada zna to i da pređe taj datum, ali uglavnom ide ranije).Sta znaci taj datum valuta placanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do kada treba da se plati (Nekada zna to i da pređe taj datum, ali uglavnom ide ranije).Sta znaci taj datum valuta placanja?
poslat na isplatu 20:14
e sad valuta placaja, ne znam gde se to vidi ?
Usluga trenutno nije dostupna molimo za strpljenje (Server je proradio).Meni euprava ne radi
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Račun čim promenite na eRPG odmah je dostupan (Ne čeka se Verifikacija).Jedno pitanje za Srdjana. Da li racun moze da se promeni bez problema posle prihvatanja resenja,odnosno,racun nije direkno vezan za zahtev i sistem salje uplatu na racun koji je u tom trenutku aktuelan u podacima u eagraru? Hvala.
Nazalost nije tacno. Sad sam odradio i stoji zuti uzvicnik i primedba u postupku provere.Račun čim promenite na eRPG odmah je dostupan (Ne čeka se Verifikacija).
Verovatno će vam banka platiti na novi (Pošto je stari ugašen).
Za svaki slučaj pozovite 0800 106 107
Pa i ako bude verifikacija ne čeka se dugo.Nazalost nije tacno. Sad sam odradio i stoji zuti uzvicnik i primedba u postupku provere.
A jeste li prihvatili resenje pre promene racuna? Jel znate mozda da li promena posle resenja utice ili ne na isplatu?Nazalost nije tacno. Sad sam odradio i stoji zuti uzvicnik i primedba u postupku provere.
Nek nam ziv preCednik i kuj ga glasa! Da nije njega ni ovo ne bi imali!Ako je neko bio prvi u redu,25og u 06:00h to ništa ne znači..
Ja sam lane drugaru poslao zahtev zadnji dan pa je prvi dobio pare,bez onog primljen u prihvaćen,bez odricanja žalbe i bakrača..
E sad je sasvim druga stvar što se većini žuri za tu crkavicu,ili nije crkavica svejedno..
Nikad se na državu nisi mogao osloniti,pa ni sad,biće kad bude..ne mogu po ceo dan sedeti i proveravati e sanduče i šta ti ja znam..samo opušteno..
Nikakve papire mi nije banka poslalaJa sam na eagraru usao u opciju da promenim broj racuna i prilozio kao dokaz par fotografije onih papira sto je banka poslala.
Sutra dan sam video da su to prihvatili.
Verovatno bi to trebalo sto pre da uradite,da ne odrade resenje sa brojem racuna koji vise ne vazi.
Ja probao ne moze traze fotografiju ugovoraJa sam menjao broj računa i nikakve papire dodatne nisam slao.. Samo otkucao novi broj i nije bilo problema
Kako si promenio ako pricamo o racunu u Euro banci sad Aik?Nazalost nije tacno. Sad sam odradio i stoji zuti uzvicnik i primedba u postupku provere.
Ja sam zvao kol centar, za ujaka, i poslao imejl banci, i oni su poslali na imejl obavestenje sa novim brojem racunaKako si promenio ako pricamo o racunu u Euro banci sad Aik?
Da, ta promena.Kako si promenio ako pricamo o racunu u Euro banci sad Aik?