Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

poslat na isplatu 20:14
e sad valuta placaja, ne znam gde se to vidi ?

Odgovor

1. Posetite platformu ePodsticaji
  2. Kliknete na Prijavi se
  3. Kliknete na Podneti zahtevi
  4. Kliknete na Detalji (Broj predmeta: xxxxxxxxx 2025 xxxxx xxx xxx xxxxxx
    Osnovna finansijska podrška u biljnoj proizvodnji za 2025. godinu)
  5. Isplate (Valuta plaćanja)

Jedno pitanje za Srdjana. Da li racun moze da se promeni bez problema posle prihvatanja resenja,odnosno,racun nije direkno vezan za zahtev i sistem salje uplatu na racun koji je u tom trenutku aktuelan u podacima u eagraru? Hvala.

Jedno pitanje za Srdjana. Da li racun moze da se promeni bez problema posle prihvatanja resenja,odnosno,racun nije direkno vezan za zahtev i sistem salje uplatu na racun koji je u tom trenutku aktuelan u podacima u eagraru? Hvala.
Račun čim promenite na eRPG odmah je dostupan (Ne čeka se Verifikacija).

Verovatno će vam banka platiti na novi (Pošto je stari ugašen).

Za svaki slučaj pozovite 0800 106 107

Zato verifikacija za parcelu trajeee. 3.3. ubacio, još stoji žuti uzvičnik...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Ako je neko bio prvi u redu,25og u 06:00h to ništa ne znači..
Ja sam lane drugaru poslao zahtev zadnji dan pa je prvi dobio pare,bez onog primljen u prihvaćen,bez odricanja žalbe i bakrača..
E sad je sasvim druga stvar što se većini žuri za tu crkavicu,ili nije crkavica svejedno..
Nikad se na državu nisi mogao osloniti,pa ni sad,biće kad bude..ne mogu po ceo dan sedeti i proveravati e sanduče i šta ti ja znam..samo opušteno..
Nek nam ziv preCednik i kuj ga glasa! Da nije njega ni ovo ne bi imali!
"Tastatura ratnici" 5 strana ispisano u dahu 😂 kakv narod nije nikakvo čudo sto nam je ovako!

Ja sam na eagraru usao u opciju da promenim broj racuna i prilozio kao dokaz par fotografije onih papira sto je banka poslala.
Sutra dan sam video da su to prihvatili.
Verovatno bi to trebalo sto pre da uradite,da ne odrade resenje sa brojem racuna koji vise ne vazi.
Nikakve papire mi nije banka poslala

Nazad
Vrh