Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Dobro je uradio i ja sam tako.. Ugovor je na pola, unosiš celu parcelu u e agrar ali u odeljku za površinu koju obrađuje unosiš samo tu polovinu

Ja sve ugovore pravim na celu površinu parcele. A onda tamo u odeljku površina koja se obradjuje upišem udeo....

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Oni svakako moraju da proslede na vazeci broj racuna..
Menja se i treba automatski da se promeni broj ziro racuna..
Valjda ce poslati na pravi racun, da ne ostanu bez subvencija zbog banaka koji samo menjaju broj ziro racuna svakih pola godine, pr.aut Eurobanka..
To se nece desiti, pise u obavestenju banke da od danas ne rade stari brojevi racuna i da ce uplate na njih vracati uplatiocima.

Pa ne znam šta da vam kažem (Ako kažete da su Parcele sve 👍 onda sačekajte još malo, ako se status ne promeni onda zovite 0800106107).
Zvali su oni mene danas i nisam se javio u tom momentu, dobio sam ja njih ali ne i tog koji me je zvao tako da nisam saznao sta je problem. Devojka sa kojom sam pricao kaze sve je u redu, izmenite zahtev samo da bi bio u statusu izmenjen...
Jedino sto vidim je da u e podsticajima kulture stoje od prosle godine, a na erpg su nove unete pre mesec dana ( nakon podnosenja zahteva)

Zove me rodjak kaze zahtev mu je u radu. Udjem da pogledam stvarno stoji u radu a sve je ok. Samo njegovo vlasnistvo oko 3.5 hektara, nema ugovora, zakupa i slicno.. Sta moze biti problem ?

Podsetnik za sve one koji su bili u Eurobank Direktnoj koja se pripaja AIK banci da se od danas koriste novi brojevi racuna. Ukoliko vam je ostao stari u eAgraru nece vam leci pare i ako prihvatite resenje i odreknete se zalbe..
Prosli put kad se spojila sa direktnom bankom racun se automtski promenio na e agraru
Valjda ce i sad tako

Da li je ok ako je predmet primljen? Ili da se brinem sta nije ok.
Nisam pratio prepiske u nazad.
Zemlja u vlasnitvu, nije menjano nista od kada je registrovano gazdinstvo. Sve bi trebalo da je cisto.

Prosli put kad se spojila sa direktnom bankom racun se automtski promenio na e agraru
Valjda ce i sad tako
Ja sam na eagraru usao u opciju da promenim broj racuna i prilozio kao dokaz par fotografije onih papira sto je banka poslala.
Sutra dan sam video da su to prihvatili.
Verovatno bi to trebalo sto pre da uradite,da ne odrade resenje sa brojem racuna koji vise ne vazi.

Nazad
Vrh