Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To se nece desiti, pise u obavestenju banke da od danas ne rade stari brojevi racuna i da ce uplate na njih vracati uplatiocima.Oni svakako moraju da proslede na vazeci broj racuna..
Menja se i treba automatski da se promeni broj ziro racuna..
Valjda ce poslati na pravi racun, da ne ostanu bez subvencija zbog banaka koji samo menjaju broj ziro racuna svakih pola godine, pr.aut Eurobanka..
Zvali su oni mene danas i nisam se javio u tom momentu, dobio sam ja njih ali ne i tog koji me je zvao tako da nisam saznao sta je problem. Devojka sa kojom sam pricao kaze sve je u redu, izmenite zahtev samo da bi bio u statusu izmenjen...Pa ne znam šta da vam kažem (Ako kažete da su Parcele sveonda sačekajte još malo, ako se status ne promeni onda zovite 0800106107).
Pa ništa nije problem, ranije bilo normalno da bude u radu pa tek prihvaćen.Zove me rodjak kaze zahtev mu je u radu. Udjem da pogledam stvarno stoji u radu a sve je ok. Samo njegovo vlasnistvo oko 3.5 hektara, nema ugovora, zakupa i slicno.. Sta moze biti problem ?
Prosli put kad se spojila sa direktnom bankom racun se automtski promenio na e agraruPodsetnik za sve one koji su bili u Eurobank Direktnoj koja se pripaja AIK banci da se od danas koriste novi brojevi racuna. Ukoliko vam je ostao stari u eAgraru nece vam leci pare i ako prihvatite resenje i odreknete se zalbe..
Meni jeste.Dali vam je isplaceno osiguranje useva?
Kod mene pise u radu od pre nove godine
Srecno bilo znaci brzo ce valutaOdreko se zalbe
Isto, meni je juce 8:00 ujutru preslo u prihvaćeno a resenja nema.Meni juče u 11:39 zahtev prešao u prihvaćen ali još nisam dobio rešenje.
Ja sam na eagraru usao u opciju da promenim broj racuna i prilozio kao dokaz par fotografije onih papira sto je banka poslala.Prosli put kad se spojila sa direktnom bankom racun se automtski promenio na e agraru
Valjda ce i sad tako