Po pravilu tako bi i trebalo. Meni prw dve god nisu verifikovali dok nisam ispravila .Ja sam mislio da kada parcela prodje verifikaciju da je sve ok…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po pravilu tako bi i trebalo. Meni prw dve god nisu verifikovali dok nisam ispravila .Ja sam mislio da kada parcela prodje verifikaciju da je sve ok…
Sinoc u 20h stiglo resenje,prihvatio,evo upravo usao u zahtev i vidim da se pojavilo odricanje. Znaci u roku od 22h kod menePosle prihvatanja rešenja , kada se poljavljujle broj predmeta u opciji odustanak od prigovora ?
25.02 12:13hBilo bi dobro da napisete kad ste podneli zahtev. Da vidimo jel idu po redu ili kako se kome zalomi
Idu po redu.
Pozdrav, a kad si predao zasubvencije ?Sinoc u 20h stiglo resenje,prihvatio,evo upravo usao u zahtev i vidim da se pojavilo odricanje. Znaci u roku od 22h kod mene
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Video sam datum ubprethodnim postovimaPozdrav, a kad si predao zasubvencije ?
Da obavezno trebate da Izmenite podneti zahtev na ePodsticaji.Moj status je od sinoć "u radu" .Našao sam grešku ili ti propust.Neslaže mi se površina pod kulturama i površina na koju je podnešen zahtev.Nadjena je parcela gde sam permutovao brojeve i umesto 9151m2 pod kulturom u zahtev upisano 9115m2...
Izmenio sam odnosno smanjio sam za tih 36m2 površinu pod kulturom i sad se slaže.Da li sad treba izmeniti zahtev?
Ne brinite se biće i vama Prihvaćen zahtev (Naravno ako je sveJa sam predao 25 pa nista
Pa svakom dobro dodje taj novac. Ja sve sto sam potrosio za setvu iz kucnog budzeta jedva cekam da pokrijem sa ovim parama. Nama na KiM znaci svaki dinar .Bog te vido izgleda kriza sa novcima bas ozbiljna kod ljudi
Il su u pitanju zivci---nesto od ta 2 jeste sigurno![]()
![]()
![]()
![]()
Brate ja mislim da je 80% zahteva predato u prvih par satiDo kojeg vremena su stigli 25.02 nek neko napiše u koliko sati je predano.
I ja tako mislim. Ja predao 25. 12:32Brate ja mislim da je 80% zahteva predato u prvih par sati