Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Tamo izgleda rade u dve smene,ko je predao zahtev do 14h odradjen je danas pre podne a ko posle 14h taj upao u drugu smenu pa danas posle podne odradjeno

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Moj status je od sinoć "u radu" .Našao sam grešku ili ti propust.Neslaže mi se površina pod kulturama i površina na koju je podnešen zahtev.Nadjena je parcela gde sam permutovao brojeve i umesto 9151m2 pod kulturom u zahtev upisano 9115m2...
Izmenio sam odnosno smanjio sam za tih 36m2 površinu pod kulturom i sad se slaže.Da li sad treba izmeniti zahtev?

Poslednja izmena:
Moj status je od sinoć "u radu" .Našao sam grešku ili ti propust.Neslaže mi se površina pod kulturama i površina na koju je podnešen zahtev.Nadjena je parcela gde sam permutovao brojeve i umesto 9151m2 pod kulturom u zahtev upisano 9115m2...
Izmenio sam odnosno smanjio sam za tih 36m2 površinu pod kulturom i sad se slaže.Da li sad treba izmeniti zahtev?
Izmeni.

Jel ti ta parcela pre podnosenja zahteva prosla verifikaciju ili ne?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aj srecna vam bila rešenja. Meni i mojima kojima sam ja radila za sada nista. Zahtevi predati prvog dana.

Posle prihvatanja rešenja , kada se poljavljujle broj predmeta u opciji odustanak od prigovora ?

Ako je neko bio prvi u redu,25og u 06:00h to ništa ne znači..
Ja sam lane drugaru poslao zahtev zadnji dan pa je prvi dobio pare,bez onog primljen u prihvaćen,bez odricanja žalbe i bakrača..
E sad je sasvim druga stvar što se većini žuri za tu crkavicu,ili nije crkavica svejedno..
Nikad se na državu nisi mogao osloniti,pa ni sad,biće kad bude..ne mogu po ceo dan sedeti i proveravati e sanduče i šta ti ja znam..samo opušteno..

Ti si onda kolega upisao 36 m2 manje nego što si trebao, pa si dodao 36 m2 na kraju.
Kod mene umesto 54 m2 upisao sam 56 m2 i videli su ovi iz eagrara, greška znači 2 m2 više, upisana parcela prošla verifikaciju sve normalno ...
Po savetu Srdjana i call centra bila je opcija da obrišem parcelu i ponovo je dodam pa da čekam verifikaciju i onda izmenim zahtev, ili da izmenim zahtev tako što ću obrisati tu parcelu iz zahteva .
Ja sam je obrisao srećom nije velika površina .

Edit:
Evo sad sam ušao u eagrar i gledam promenjen mi je status iz Izmenjen u Prihvaćen :D:D:D:D
Dobijam subvencije za 29 ari manje, ali odradili su zahtev :D:D:D:D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh