1april je blizuZna li se išta za subvencije od 18.000,nikome da znam nije promenjen status iz primljeno u odobreno. Sve stoji, ispoštovaše nas samo tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1april je blizuZna li se išta za subvencije od 18.000,nikome da znam nije promenjen status iz primljeno u odobreno. Sve stoji, ispoštovaše nas samo tako
Bice aprililililili..1april je blizu
Prazna kasa, sve otislo pod satore za kiiiiiiifffliceeee, i neko se seti pa donese rooooostiiiljaaa...Prošle godine je počela isplata 1 marta. I ove je trebalo koliko znam. Subvencije stoje, refakcija nema računa na e agrar, za seme isto... Cirkus
Ocekivano je, niko se ne buni.. Najavi se protest poljoprivrednika i izadje 100 traktora u celoj drzavi znaci dobro nam je..Uvek kad dodje red na nas kasa se isprazni. Ili nam neko zatvara kasu ispred nosa.
Prava smo banana drzava.
Само одређеним џацимаZna li se išta za subvencije od 18.000,nikome da znam nije promenjen status iz primljeno u odobreno. Sve stoji, ispoštovaše nas samo tako
I dalje mi je zahtev nepromenjenog statusa (primljen), ali prevod još nekih parcela neće biti uskoro završen. Tj tri parcele se još uvek vode na pokojnoj babi, pa ne znam mogu li da ih ubacim u zahtev za subvencije iako se ne vode na meni (ali sam jedini naslednik i sve papire sam predao u sud koji će to dokazati, nego to kod njih može da traje i par meseci i teško da će stići do 25.)? Ili će te parcele moći u zahtev tek iduće godine?Nema veze što je gazdinstvo obnovljeno parcele možete da ubacite naknadno i posle obnove. Što se tiče podnetog zahteva na platformi ePodsticaji možete da Izmenite zahtev (Samo ako je status Primljen, ako piše Prihvaćen to je to sa izmenom).
Gde su Im te silne milijarde iz budzeta. Mada ja mislim da Im pored sve muke ne trebaju I poljoprivrednici na ulicuUvek kad dodje red na nas kasa se isprazni. Ili nam neko zatvara kasu ispred nosa.
Prava smo banana drzava.
Parcele možete da ubacite prekoI dalje mi je zahtev nepromenjenog statusa (primljen), ali prevod još nekih parcela neće biti uskoro završen. Tj tri parcele se još uvek vode na pokojnoj babi, pa ne znam mogu li da ih ubacim u zahtev za subvencije iako se ne vode na meni (ali sam jedini naslednik i sve papire sam predao u sud koji će to dokazati, nego to kod njih može da traje i par meseci i teško da će stići do 25.)? Ili će te parcele moći u zahtev tek iduće godine?
Ako imate rešenje od ostavinske možete da priložite to, ako nemate onda morate da sačekate.Znači parcele ulaze u zahtev za subvencije odmah iako ostavinska nije stigla iz suda?
Polako nije još uvek 2925. godinaCemu 2 teme sa istim naslovom o subvencijama za 2925?
Da se nadje, jedna pod latinicom druga pod cirilicom?![]()
Ovom prilikom se izvinjavam @D.i M.e na dupliranoj temi.