Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Prošle godine je počela isplata 1 marta. I ove je trebalo koliko znam. Subvencije stoje, refakcija nema računa na e agrar, za seme isto... Cirkus

ovo je potpisano u oktobru

10hilj din po h je isplaceno(verujem 95% svima)

Za seme je plan da se raspise poziv do kraja aprila(licno ga jos nisam kupio,mislim na kukuruz)

Ovih 18hilj osnovnih tesko da ce biti ispaceno do 1 aprila jer je ostalo bukvalno 10-11 dana a zahtev stoji jos uvek primljen(1 dan poslato)

BgNrPCR.jpeg

6ByP6RS.jpeg

Mozda se pozivaju na clan 3 ovog sporazuma,da su ga lose protumacili
Bice da ne moze i ulica i pare,bato.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Nema veze što je gazdinstvo obnovljeno parcele možete da ubacite naknadno i posle obnove. Što se tiče podnetog zahteva na platformi ePodsticaji možete da Izmenite zahtev (Samo ako je status Primljen, ako piše Prihvaćen to je to sa izmenom).
I dalje mi je zahtev nepromenjenog statusa (primljen), ali prevod još nekih parcela neće biti uskoro završen. Tj tri parcele se još uvek vode na pokojnoj babi, pa ne znam mogu li da ih ubacim u zahtev za subvencije iako se ne vode na meni (ali sam jedini naslednik i sve papire sam predao u sud koji će to dokazati, nego to kod njih može da traje i par meseci i teško da će stići do 25.)? Ili će te parcele moći u zahtev tek iduće godine?

I dalje mi je zahtev nepromenjenog statusa (primljen), ali prevod još nekih parcela neće biti uskoro završen. Tj tri parcele se još uvek vode na pokojnoj babi, pa ne znam mogu li da ih ubacim u zahtev za subvencije iako se ne vode na meni (ali sam jedini naslednik i sve papire sam predao u sud koji će to dokazati, nego to kod njih može da traje i par meseci i teško da će stići do 25.)? Ili će te parcele moći u zahtev tek iduće godine?
Parcele možete da ubacite preko

Dodaj parcele nosioca
Nije u katastru (Dodate prilog Rešenje, ako ga nemate to je to morate čekati da se reši ostavinska)

Cemu 2 teme sa istim naslovom o subvencijama za 2925?
Da se nadje, jedna pod latinicom druga pod cirilicom?😄
Polako nije još uvek 2925. godina :D

Izvinjavam se @Peet ako sam pogrešio što sam napravio i ja novu temu (Ali iskreno vidim da se ovde više piše nego tamo). Vi koristite koju hoćete (Meni je sve jedno).

Ovom prilikom se izvinjavam @D.i M.e na dupliranoj temi.

Poslednja izmena:
uap-990x990.png

Obaveštavamo poljoprivredne proizvođače da mogu da podnesu zahteve za ostvarivanje prava na podsticaje putem platforme ePodsticaji i za gazdinstva koja su u procesu registracije.

Kako bismo izašli u susret korisnicima koji su podneli zahtev za registraciju novog poljoprivrednog gazdinstva, a nisu dobili Rešenje o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava, obezbedili smo ovu mogućnost kako bi se u što većem broju prijavili za podsticaje.

Obrada pomenutih zahteva uslediće nakon što poljoprivredna gazdinstva budu upisana u elektronski Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Podsećamo da je potrebno da se na parcelama koje se nalaze u poljoprivrednim gazdinstvima koja su u postupku registracije i na parcelama koje se nalaze u procesu provere u elektronskom Registru poljoprivrednih gazdinstava nalaze biljne kulture. Samo tako upisane parcele će i pre završetka registracije poljoprivrednog gazdinstva biti vidljive na platformi ePodsticaji i korisnici će imati mogućnost da podnesu zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji.

Zahtev za ostvarivanje prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji za 2025. godinu podnosi se u periodu od 25. februara do 25. marta 2025. godine, zaključno.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti zahtev za podsticaje na portalu ePodsticaji.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh