Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

jesi li ti 100% siguran da nije bilo zarade na repici i psenici gde je rodilo preko 1.5t repice i preko 4t psenice po jutru?
uz direktne subvencije,povrat 50din nafte,povrat cene semena?

olako vi prelazite preko toga,uostalom pricali smo vec o tome da se vidi koliko je lose ako se pogleda tema--Cestitke za ponove

da je bila neka katastrofalna prosla godina realno i nije,posebno ko je imao manje jarih a vise ozimih kultura
Tvoj i moj post nemaju nikakvog dodira. Pisite po h, da ne racunamo po kj. Bilo je reci o nenormalnim cenama arende i kome pripadaju subvencije.

Tvoj i moj post nemaju nikakvog dodira. Pisite po h, da ne racunamo po kj. Bilo je reci o nenormalnim cenama arende i kome pripadaju subvencije.
lako prebacis rod iz jutra u hektare i na istom si

ta prica kome pripadaju je davno ispricana prica od kada je ovo pocelo
i opet ce biti resenja kao sto je bilo i do sada,zna se ko ce na koga kupiti seme ko sto se i kupilo pa i vestak ako dodje i do toga vestackog djubriva da ce se pravdati

lepo i sam kazes,bar kod nekih
o tome se i odnosi moj post a to je prosla godina gde uopste nije katastrofalna kod nekih,cak sto vise

a mozemo to i ovako razmotriti---onda ajmo sad svi u kredite po bar 100k evra i sledecu da kukamo kako je susa

pogledaj malo druge teme koliko ljudi ne razmisljaju sta pisu,ne trebaju im pare,nece da prodaju to "malo" kukuruza sto im rodilo jer ce cena biti jos veca kako oni kazu

losa godina a pare od kulture ne trebaju :unsure:

elem ovo su sve samo nagadjanja sta ce biti sledece godine u vezi subvencija
menjace se nesto to je sigurno a kako videcemo
direktne ce smanjiti,seme ce ostati,verujem da ce ubaciti vestacko djubrivo koje ce obuhvatiti smanjenje direktnih(hemiju ne verujem bar ne za sledecu)
Pises verujem..., ne verujem. Nama netreba profa vec seljacka stranka u skupstinu. veliki pozz

Pises verujem..., ne verujem. Nama netreba profa vec seljacka stranka u skupstinu. veliki pozz
cek ti sad ti si se uhvatio ovoga kako sam napisao da li verujem ili ne verujem sta ce se desiti

da sam napisao ovako----direktne ce smanjiti,seme ce ostati,verujem da ce ubaciti vestacko djubrivo koje ce obuhvatiti smanjenje direktnih(hemiju nece bar ne za sledecu) onda bi ti bilo ok?

cek ti sad ti si se uhvatio ovoga kako sam napisao da li verujem ili ne verujem sta ce se desiti

da sam napisao ovako----direktne ce smanjiti,seme ce ostati,verujem da ce ubaciti vestacko djubrivo koje ce obuhvatiti smanjenje direktnih(hemiju nece bar ne za sledecu) onda bi ti bilo ok?
Ponavljam, nama treba ozbiljna seljacka stranka u skupstinu. Da se cuje glas zemljoradnika (paora), stocara itd. Problem je sto u ovoj drzavi nema STRATEGIJE, ni zasta pa i za agrar. Ja imam 60 g. i od 2000 do sada imali smo oko 32 ministra poljo. koji se ne pitaju nizasta. Kada bi imali ozbiljnu stranku, mislim da bi bila drugacija prica. Negde sam i pisao, moja dijagnoza glasi Potpuni i trajni gubitak radne sposobnosti. (izliv krvi u lobanje-mozdani udar ili ti pucanje 2 aneurizme). Vlast je kroz subvencije uspela da posvadja i podeli nas. Kome pripadaju? najvise se pise. Veliki broj malih pa i srednjih pol.gazdinstva nestaju to je cilj. U EU sa slicnim povrsinama imaju 10 puta manje polj.gazdinstva. Svi smo svedooci koliko je ograniceni resurs (zemlja) unistena sa brzim saobracajnicama. Na forumu ima mnogo mladih koji hoce da rade, ali ne shvataju da je novac kao protocni bojler (brzo dodje a brzo i ode kao i zivot). Izvinjavam se za intimnu ispovest, kao i moj pogled na agrar. Poz svima.

Danas me je zvao jedan drugar da pita kad će biti subvencije za navigaciju. Reko' ne znam ni gde navigacije spadaju (valda mehanizacija), ni kad će biti...

Nazad
Vrh