@petarpPa onda smanji arendu tim koji uzimaju sve subvencije. Ne moze biti ista cena ako ja sve dobijem ili ako on sve uzima, tako ja radim i sve koje znam.
....ja da ti odgovorim na ovo... evo ja na primer ne mogu da smanjim i masa nas ne moze tj ne moze niko....to je u stvarnosti u mom slucaj da ako to uradim on mi nece produziti ugovor jer ce dati nekom drugom pod tim uslovima. Znaci kod mene u kraju se zemlja uzima u zakup u dogovoru sa zakupodavcima kojima dajes ono sto traze cak i vise inace neces raditi a za pare za zakup se kuka i nakuka na svu srecu i plati jer nekad upali to sto pojedinci izidju na ulice pa se neki od zahteva eto i ispunio pa eto imamo te glupe subvenvije ali ce se vrlo brzo naci nacin da se tome na kraj stane jer po meni ove subvencije dobro dodju samo za onu zemlju u vlasnistvu a za zemlju u zakupu je stvarno bezveze jer se sa tim subvenvijama samo podize cena zakupa a mi svi se naravno kooljemo,i neretko je u Subotickoj okolini davati 300 plus pola subvencija,naravno po jutru. Ali eto opet cemo kukati a nema smisla jer nekome je to puno a neko jedva ceka da nekome bude puno. Nije ministarstvo krivo nego nasa halapljivost za dokazivanjem da ja mogu platit pa makar bio zaduzen al samo da radim.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk