Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Otkud znas da su nesposobni mozda ih jednostavno zabole, kad bi se oni tako kidali za tudje probleme brzo bi zavrsili karijeru

Jedan moj poznanik još nije dobio povraćaj za seme jer se nije odrekao žalbe onda kad je bilo vreme da se odrekne... Kaže da mu stoji da je prihvaćen zahtev.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Evo sad sam ih dobio. Kaže vaš zahtev je izmenjen. Reko jeste, za neke parcele nisam imao račun pa sam ih izbacio. Kaže, samo vi označite sve parcele i ponovo izmenite zahtev i čekajte. Ostalo je sve u redu...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Задњих десетак година стално слушам готово је пропали смо катанац итд па добро мајку му оћемо пропасти већ једаред?Пропаднемо продамо механизацију Земљу и у надницу...ал не поклапа се ту нешто шта? Не могу да провалим...одакле више тих новаца!

Oni što propadaju ti i napreduju. Šalim se ali je činjenica da je po selima novih traktora, mašina, kola, hangara e sad dal je sve samo od poljoprivrede ili se radi još nešto sa strane, pa više zaposlenih u porodici, pa krediti koi se možda ptplaćuju od plate a ne od soje i kukuruza.

Nazad
Vrh