Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni stigla rešenja pre dva meseca i još ništaDa li je neko skoro dobio refakciju za gorivo, dobio rešenje pre mesec dana i ništa?
Ja nisam, juce sam zvao, rekli mi da izmenim zahtev psenica treba da pise kg a ne kao sto sam ja stavio 25 kg. I imao na jednom racunu umesto kukuruza stavio da je suncokret.Jel ima još neko da nije dobio subvenciju za seme?
ima, ceka moj rodjak samo mu ja proveravam u e-agraru pa znam da nije.Jel ima još neko da nije dobio subvenciju za seme?
Juce stiglo resenje za seme za dva gazdinstva,u e sanduce nakon Letosnje izmene podataka.Jel ima još neko da nije dobio subvenciju za seme?
Ima svega a ima i do bibliotekeOni što propadaju ti i napreduju. Šalim se ali je činjenica da je po selima novih traktora, mašina, kola, hangara e sad dal je sve samo od poljoprivrede ili se radi još nešto sa strane, pa više zaposlenih u porodici, pa krediti koi se možda ptplaćuju od plate a ne od soje i kukuruza.