Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Stiglo resenje o usvajanju za seme konacno. Stoji izmenjeno jer sam dodavao neki racun sto se zagubio a pronasao. Inace resenje stiglo a u e agraru stoji izmenjen.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Stiglo resenje o usvajanju za seme konacno. Stoji izmenjeno jer sam dodavao neki racun sto se zagubio a pronasao. Inace resenje stiglo a u e agraru stoji izmenjen.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
24h od prihvatanja rešenja na platformi ePodsticaji će vam se pojaviti opcija za odricanje od prava na žalbu.

Pratite redovno status na platformi ePodsticaji.

Ko ti uopšte i garantuje da će biti za seme sledeće godine 🤣🤣
sve sto pricaju to je da ce se gotovo 70% pravdati kroz racune sto je fer i posteno

a onda nek se zakupodavac i arendas svadjaju cije je koje ako se nema ugovor

apsolutno podrzavam racune za seme

ko nece nema subvencija i cao zdravo

Podrzavam i ja racune za seme. Ali sta ako npr ja djubrim deo njiva sa osokom i ne treba mi vestak za sve njive? Onda gubim pravo na subvencije? Ili ako jednostavno nema potrebe da se baca po analizi zemlje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Podrzavam i ja racune za seme. Ali sta ako npr ja djubrim deo njiva sa osokom i ne treba mi vestak za sve njive? Onda gubim pravo na subvencije? Ili ako jednostavno nema potrebe da se baca po analizi zemlje

Sent from my iPhone using Tapatalk
pisao sam vec imas negde post da ako stave i djubrivo da ce to biti problem

i ovako kukuruza ne rodi nista,jos ako ga posolis kako treba pa on ce do kraja maja da izgori vec

znaci da ce se morati presoliti psenica sa sitim tim djubrivom a opet ako nisi ni kupio djubrivo nisi ni trosio novac za istu tu poljoljoprivredu za koju si dobijao direktne subvencije itd itd itd

puno je tu zavrzalama jos sta ce biti

Posle nekoliko dopisa na mail i stalno istog pitanja šta se dešava sa zahtevom uvek sam dobijao isti odgovor da se strpim. A na telefonske pozive i pitanje istog takođe je isti bio i odgovor. Onda sam postavio pitanje da mi barem kažu da li je zahtev dobro urađen, da nema nekih grešaka u vezi postavljanja samih računa dobio sam odgovor da je sve u redu. Pre par dana opet pozovem i onda mi je jednas operaterka rekla da u mom zahtevu je pogrešno navedeno za količinu stavljeno je 25/1 (misleći na dzak od 25 kg) umesto da je stavljena jedinica KG. Ja ih pitam a zašto to nije u zahtevu na bilo koji način signalizirano nekom oznakom ili crvenim znakom pitanja da bih ja znao to, odgovor je bio da oni to ne rade.
I sada sam izmenio zahtev i sada opet mora da se čeka ko zna do kada. A kažu da su obrade zahteva pri kraju. Još mali broj je ostao.

Neverovatno kakvi su nesposobnjakovići.

Da li je neko skoro dobio refakciju za gorivo, dobio rešenje pre mesec dana i ništa?

Poslednja izmena:
Barbula ti si ocigledno najpametniji i sve zanas.
Ja sam napisao da sam ja upisao tako. I ok sigurno je pogresno.
Ali su oni tu da sve nase zahteve iskontrolisu i odmah signaliziraju da nesto nije u redu. A ne da prodje nekoliko meseci i da onda tek kazu eeee ima greska.
I ne znam zasto ih branis kad jesu nesposobni.

Nazad
Vrh