Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Tačno za ta gazdinstva nisam dobio, ova ispod 100ha su već i isplaćena...
Prvo su prosli svi do 300 hiljada ne bitno tov seme, e prosle nedelje je 500 hiljada zahtevi za tov, bar ono sto znam u mom okruzenju krenulo se od najmanjih zahteva ne bitno kad je predano

За семе је тачно да нема редоследа, предао сам доста захтева, решења нису стизала по редоследу. Стигла су и од задњег дана.
Али није тачно да су остали само велики, управо је једно моје газдинство без решења а не уклапа се у оба критеријума.

За тов сам не стиже ништа, не знам ко је добио, мада сам начуо да неки наводно јесу. Кад су предали, не знам.

]Ma isto pričaju o za nas Šapčane, ovakvi su, onakvi su, prevaranti, uvaljuju krš automobile i slično.....I bas nas briga, ne mogu nam nista....
Ih,koliko sam ih sam prodao što sa vraćenom kilometražom što sastavljenih iz 2-3 dela i niko se nije žalio.. :osmeh:
Poljoprivreda mi i služi da maskiram policiju,kažem živim od nje, pratim savete na Poljoinfo forumu i imam dobre prinose......:haha::haha::haha:

cak i da niko nije dobio sve---kao i ja prvi,vec sam pisao koliko me izaslo---

ko opet kuka na ovo nek se ustroji odmah
nista ve valja u pm

sledece sve racuni i dovidjenja

svima sad krivo sto su sejali tavanusu pa ispusili,primer ovom krivo jer mu obracunali umesto 50hilj dinara za kukuruz,dali mu 47 pa mu problem i ostale fore i fazone

Nazad
Vrh