Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Tačno za ta gazdinstva nisam dobio, ova ispod 100ha su već i isplaćena...
Prvo su prosli svi do 300 hiljada ne bitno tov seme, e prosle nedelje je 500 hiljada zahtevi za tov, bar ono sto znam u mom okruzenju krenulo se od najmanjih zahteva ne bitno kad je predano

За семе је тачно да нема редоследа, предао сам доста захтева, решења нису стизала по редоследу. Стигла су и од задњег дана.
Али није тачно да су остали само велики, управо је једно моје газдинство без решења а не уклапа се у оба критеријума.

За тов сам не стиже ништа, не знам ко је добио, мада сам начуо да неки наводно јесу. Кад су предали, не знам.

]Ma isto pričaju o za nas Šapčane, ovakvi su, onakvi su, prevaranti, uvaljuju krš automobile i slično.....I bas nas briga, ne mogu nam nista....
Ih,koliko sam ih sam prodao što sa vraćenom kilometražom što sastavljenih iz 2-3 dela i niko se nije žalio.. :osmeh:
Poljoprivreda mi i služi da maskiram policiju,kažem živim od nje, pratim savete na Poljoinfo forumu i imam dobre prinose......:haha::haha::haha:

cak i da niko nije dobio sve---kao i ja prvi,vec sam pisao koliko me izaslo---

ko opet kuka na ovo nek se ustroji odmah
nista ve valja u pm

sledece sve racuni i dovidjenja

svima sad krivo sto su sejali tavanusu pa ispusili,primer ovom krivo jer mu obracunali umesto 50hilj dinara za kukuruz,dali mu 47 pa mu problem i ostale fore i fazone

Da li ima neko sa foruma da je dobio podsticaje za tov jagnjadi? Konkretno kod mene, podnesen je zahtev 06.06. i status nije mrdnuo vec evo vise od 2 meseca

Podneo sam zahtev 03.07 za regres semena i i samo stoji primljen vec odkad, sta je to i zasto se nerealizira vise? kolicina je generalno manja..

Danas me zove drugar da pita jel sam dobio regres za seme. On još uvek nije ništa dobio. Radi 5 jutara zemlje. Tako da nije samo da veće iznose nisu isplatili...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Ma sve to stoji da smo mi predali zadnjih dana, nego ovo ako oni znaju kojim redosledom su išli svaka im čast...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Pa da mi sto smo bili azurni i pripremili sve u roku i u prvih dana predali smo sad bukvalno budale sto smo savesni, a neko sto se vukao i predao zadnji dan je nagradjen...

Bes usmeri na magarce koji vode agraru politiku, nisu krivi oni što su se "vukli" do zadnjeg dana pa nagrađeni. Uvek krivi sami sebi

Ja sam bio lenj za seme predao tek 7-10 dan a dobio pare u onoj prvoj iteraciji isplate. Bas su debili valjda treba ici redom i prvo dati onima koji najduze cekaju..

Да ли знате да кад се ради преко апликација ред не постоји. Ми у фирми радимо преко "кет"-ова налоге за поставке и повлачење. Како год да се уради ни један налог не иде по реду, једноставно систем не функционише па имамо проблем како редом отварам налоге то је јурњава без никаквог реда. Сваки дан морам прво да отворим све налоге и да их поређам по редоследу како иду али то не могу на кет-у да одрадим, већ на папиру. И кад стигнем на адресу онда активирам налог за ту радњу или локал иначе не гине лутање и јурцање около наоколо. Тако вам је и у е-аграру једноставно систем то одради како одради па онај што је био задњи некад буде први. Вероватно би требало још људи који би све налоге хронолошки ређали да би било све по реду.

@DraleTD kako to mislis kad se radi preko aplikacije red ne postoji ? 😂

Daleko je od toga, nzm kako ta aplikacija u firmi radi ali to za redosled je bas jednostavno za napraviti. Najcesce sve sto se unosi u aplikaciju zavrsava u nekoj bazi podataka a u njima svaka tabela sa podacima skoro pa defaultno (ne mora, ali je neko nepisano pravilo) ima vreme upisa i vreme poslednje promene tako da sve postoji samo je pitanje da li neko kad pravi aplikaciju to ume da napravi i iskoristi ili ne ume.

Konkretno u eAgrar aplikaciji to postoji, za svaki zahtev vidis vreme kad si ga podneo sto znaci da se tacno zna kad je ko predao i da redosled postoji samo je pitanje da li idu po redosledu ili idu random.. Ti kad uzmes spil karata i poredjes karte redom ti onda imas redosled ali ako izvuces iz sredine onda ti redosled ne sluzi nicemu..

Па чисто сумњам да насумично извлаче и обрађују податке. 🤔 Предпостављам да проблем настаје кад се после обраде подаци шаљу на исплату, да онда ту долази до смицања и мешања редоследа.

Mislim da nije ni to jer kad stoji da je samo "Primljen" znaci da nije ni uzet u obradu a ocigledno ima predmeta koji nisu uzeti u obradu a ranije su poslati od nekih koji su isplaceni.. Ne znaju ni oni sami kako im to radi izgleda 😂

Nazad
Vrh