Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Meni isto nije stizalo rešenje za seme, a na gazdinstva koja sam kasnije predao i rešenje i pare uplaćene. Pa sam ponovo otvorio zahtev i izbacio neke parcele za koje nemam seme. I sad stoji isto izmenjen već 10-ak dana...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Izmenio sam zahtev za seme pre desetak dana jer sistem nije dobro povukao e fakture I obracunao sumu povracaja prvog Dana konkursa. Sada stoji status zahteva "izmenjen". Da li jos neko ima ovaj slucaj I da li je to resavao?

Sent from my WP32_Pro using Tapatalk
Ja sam izmenio jer sam zaborwvio da ubacim jedan racun, ali to sam odmah posle 2h uradio jos 18.06. Dobio sam novac prve nedeljne kada je krenula ispalata

Kako da se odreknem žalbe?
Ne idete preko e podsticaja nego baš u e agraru kad se ulogujete na prvoj strani gde i podnosite za naftu ima deo za žalbe i odustanak od prigovora. Izaberete odustanak od prigovora, iz padajućeg menija izaberete odgovarajuće rešenje napišete odustajem od prigovora po navedenom rešenju i isto je potrebno da učitate u PDF-u.

2020, kad je drzava dala 100 eura svim punoletnim gradjanima....Odričem se.....
94621323_1153073161718914_8714390984617623552_n.jpg
i 20 ili 30 eura ko se vakciniše protiv "korone"

Ne idete preko e podsticaja nego baš u e agraru kad se ulogujete na prvoj strani gde i podnosite za naftu ima deo za žalbe i odustanak od prigovora. Izaberete odustanak od prigovora, iz padajućeg menija izaberete odgovarajuće rešenje napišete odustajem od prigovora po navedenom rešenju i isto je potrebno da učitate u PDF-u.
Rešenje treba da priložim?

Nazad
Vrh