geci
Član
A jel verifikovali nekome racun ovi iz agricole banke?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni jos nije a ni drugarima koje znamA jel verifikovali nekome racun ovi iz agricole banke?
Pa ovo su krenuli vanredno da isplacuju ,jesi slusao na dobra zemlja ,kada su rekli nikad brze pare , mozemo ocekivati subvencije po h nekih mesec i po od kraja poziva ,a poziv traje do 15 maja .. E sad malo se uzdrmali zbog protesta,ali vide i oni da mogu nas zezati kako hoce .. Dok je ovaca bice i vune ..Neko će dobiti sada,neko po okončanju JP a neko mesec i po dana nakon toga i niko se neće buniti.Tak je kovid pomoć nekima isplaćena a nekima još nije vreme da dobiju a 3 godine prošlo.Trenutno im ta tema nije na programu.
Cena starog zita je trenutno 23 dinara i niko se nesto ne zalece da ga kupi....Srećna nam cena žita od 24 dinara i akotna cena suncokreta od 15 dinara. Jebeš subvencije. Familiju da im **greška svima
A protesta se boje...Pa ovo su krenuli vanredno da isplacuju ,jesi slusao na dobra zemlja ,kada su rekli nikad brze pare , mozemo ocekivati subvencije po h nekih mesec i po od kraja poziva ,a poziv traje do 15 maja .. E sad malo se uzdrmali zbog protesta,ali vide i oni da mogu nas zezati kako hoce .. Dok je ovaca bice i vune ..
Takodje stiglo resenje juce...isplata jos neRešenje od Uprave za agrarna plaćanja stiglo juče u E-sanduče, a kad će i pare, ne zna se.
Kod mene u Ljuboviji recimo u poljo apotekama psenica/jecam idu po 48 dinara negde i 50 , a kako mi drugar kaze koji drzi poljoapoteku njega izadje 44 dinara da ga dobavi , i recimo svake sedmice nabavlja, ali eto .. Ko tu uzima najvise zna se ..Cena starog zita je trenutno 23 dinara i niko se nesto ne zalece da ga kupi....
uplaceno danas oko 11hTakodje stiglo resenje juce...isplata jos ne
Ne daj se generacijo.Ja sam se "digitalizovao" sa svojih 58 god i predao zahtev u prvih 30 minuta. Nego se nisu digitalizovali u ministarstvu!
Program ePodsticaji je toliko loš, da ne ume napraviti vremenski redosled. Ne bira isplatu po dinamici predaje zahteva nego po
veličini površine. Moju tvrdnju potkrepljujem sa izjavom dve bake, koje tvrde da su dobile novac, a zahtev predale 2 nedelje posle mene. Jedna ima hektar, druga hektar i 14 ari.
Samo pitam.... da nije možda prazna kasa? Ko je bušio budžet poljoprivrede?
Slozio bih se sa tobom. Ko god je dobio novac, od svih ljudi koje znam, svi su sitni sa malom povrsinom.Ja sam se "digitalizovao" sa svojih 58 god i predao zahtev u prvih 30 minuta. Nego se nisu digitalizovali u ministarstvu!
Program ePodsticaji je toliko loš, da ne ume napraviti vremenski redosled. Ne bira isplatu po dinamici predaje zahteva nego po
veličini površine. Moju tvrdnju potkrepljujem sa izjavom dve bake, koje tvrde da su dobile novac, a zahtev predale 2 nedelje posle mene. Jedna ima hektar, druga hektar i 14 ari.
Samo pitam.... da nije možda prazna kasa? Ko je bušio budžet poljoprivrede?