Subvencije u poljoprivredi za 2020 godinu

Izašao 1. juna i trajao 15 dana.

Nije. Sprema se novi paket subvencija na mehanizaciju, repromaterijal kao i 20% veće otkupne cene od uobičajenih. Samo što još uvek ćute, hoće da nas obraduju. :)
Šalim se, naravno! Nema ništa do sledećeg puta a to će valjda biti na godinu. Ako se ne uvrede pa kažu nema više nikakvih (S)poticajnih mera....

Postao sam alergican na pitanke o subvencijama,jos me cale zeza kaze e prvi put si nesto poslao da ti drzava da i nista sinko nece tebe to moraces da kesiras opet za neku masinu

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Je l, paraćinac.... šta se dešava sa tvojim odgovorom po pitanju subvencija? :)

Poslednja izmena:
Opusti se. Zna se da subvencije na mlade idu prilično sporo.
Kad već izgubiš nadu, pa se opet ponadaš, pa opet izgubiš nadu, zaboraviš na subvenciju, pa se setiš pa opet zaboraviš i onda kad se najmanje nadao, e tada će ti stići rešenje da si prošao. A pare.... pare će brzo da legnu na račun. Brzinom svetlosti moglo bi se reći. Ako uporedimo sa vremenom za obradu rešenja.
Nadam se da će ovo boldovano pročitati, ili da će makar stići do odgovornih jer je (i) njima namenjeno.

Opusti se. Zna se da subvencije na mlade idu prilično sporo.
Kad već izgubiš nadu, pa se opet ponadaš, pa opet izgubiš nadu, zaboraviš na subvenciju, pa se setiš pa opet zaboraviš i onda kad se najmanje nadao, e tada će ti stići rešenje da si prošao. A pare.... pare će brzo da legnu na račun. Brzinom svetlosti moglo bi se reći. Ako uporedimo sa vremenom za obradu rešenja.
Nadam se da će ovo boldovano pročitati, ili da će makar stići do odgovornih jer je (i) njima namenjeno.
Lepo si ovo srocio

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Mi smo i dalje u obradi. Kaze verovatno je zena koji radi podatke vezane za sisteme za navodnjavanje bila na godisnjem. Za sadnice jos nisam zaveden ali je zato poljoprivredni inspektor juce me zvao da dodje i obidje zasad, jer je dobio podatke za moj predmet. Ipak se nesto desava.

Sent from my S60 using Tapatalk

Сада сам дошао са брања кукуруза ако се по јутру дан познаје биће ово тешка година. Са 1,5 кј једна приколица клипа,а газда није неки шалабајзер има ту њиву и ради је баш поштено.
Само још да кажеш која је то приколица

Realno,kakav prinos imate? Kada sam prošle godine prolazio, u julu i avgustu, sve je bilo već pogorelo od sunca.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Nazad
Vrh