Subvencije u poljoprivredi za 2020 godinu

Tu si u pravu. Oni su sebe obezbedili pa sad javno kažu da treba i svoju decu da obezbede. A meni ostaje briga - šta ću sa svojom decom. Da šaljem u Nemačku ili ne?
Ne znam sta da ti kazem. Ni za svoje dete ne znam iako je jos uvek malo. Hajde da pitamo cika Branka sta misli?

Pola moje porodice je vec u Nermackoj, sin tamo pohadja skolu vec godinu dana, a moju godisnju subvenciju na 20 ha dobre zemlje, supruga tamo zaradi za nedelju dana. Planiramo da ove godine jos dvoje dece izadju, a vrlo verovatno i ja, ako se sve uklopi. Najvaznije da vise nema one brige za egzistenciju i buducnost, da vise nema onoga, da dok pijemo jutarnju kafu, gledamo se sa strahom u ocima i pitamo jedno drugo, sta i kako cemo dalje. Za razliku od mene, ona je bila hrabra i prelomila je, svaka joj cast.

Pola moje porodice je vec u Nermackoj, sin tamo pohadja skolu vec godinu dana, a moju godisnju subvenciju na 20 ha dobre zemlje, supruga tamo zaradi za nedelju dana. Planiramo da ove godine jos dvoje dece izadju, a vrlo verovatno i ja, ako se sve uklopi. Najvaznije da vise nema one brige za egzistenciju i buducnost, da vise nema onoga, da dok pijemo jutarnju kafu, gledamo se sa strahom u ocima i pitamo jedno drugo, sta i kako cemo dalje. Za razliku od mene, ona je bila hrabra i prelomila je, svaka joj cast.
Ti si kolega verovatno u pravu i ja nisam protiv toga, svako ima pravo da bira, ali tako je mogao i car Lazar, Miloš Obilić i mnogi drugi koji nisu otišli nego ostali, borili se da bi mi imali državu, nepravde je mnogo i treba izdržati, biće bolje kad mi budemo bolji

Kako stvari stoje doslo je do nekih izmena u zadnjih nekoliko vekova.
Neki skinuli glave pravim i najvecim neprijateljima, dok kasnije su krenuli medjusobno da se kolju! :off_topic:

Ima jedna "daska" u glavama naših ljudi kad misle da će biti bolje....oni ne misle na većinu nego na njih same ...a to bolje neće biti ako nam ne bude barem većini bolje a ne samo pojedincima kao u poslednjih 30 - tak godina........

SAMO PIČI MAJSTORE! nemoj nama ovde da se hvališ(žališ).
Pun mi je K...c Vas što odlazite da budete nemačke sluge

Ima jedna "daska" u glavama naših ljudi kad misle da će biti bolje....oni ne misle na većinu nego na njih same ...a to bolje neće biti ako nam ne bude barem većini bolje a ne samo pojedincima kao u poslednjih 30 - tak godina........
A kad je ta vecina brinula za malog coveka?
Ah da,obicno se sete kad su ratovi i glasanje za nesto.

друже мани ти субвенције и беж за женом био сам тамо њихове неваљају а и наше се брзо искваре чувај своје

Pare legle brzinom zvuka a potrosene brzinom svetlosti ;) .
Ovde svi imaju misljenje,ali argumenata za i protiv,malo ili gotovo nista.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sad mi sestra javila ,podneli zahtev u četvrtak a pare legle u petak ...trezor Novi Sad ....iste šalter ista žena !

Da li je realno da subvencije po hektaru dobijemo za 2-3 dana a subvencije za tov cekamo po 6 meseci? Kolicinski para dosta manje ima za tov nego po hektaru.

Nazad
Vrh