Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad 3.04 2018, jel neko od vas shvata svu ozbiljnost situacije da drzava duguje ogromne pare seljacima, a mislim da smo bili u vecoj dubiozi samo u vreme Milosevica ,ali onda nisi nikome nista placao i radilo se da se prezivi, nije bilo kredita, ja mislim da je ova godina potpunog sunovrata srpske pojoprivrede, mada na forumu kao da tece med i mleko
jel neko od vas shvata svu ozbiljnost situacije da drzava duguje ogromne pare seljacima,
Ti najviše kukaš a samo se kupuje nova mehanizacija.Sad 3.04 2018, jel neko od vas shvata svu ozbiljnost situacije da drzava duguje ogromne pare seljacima, a mislim da smo bili u vecoj dubiozi samo u vreme Milosevica ,ali onda nisi nikome nista placao i radilo se da se prezivi, nije bilo kredita, ja mislim da je ova godina potpunog sunovrata srpske pojoprivrede, mada na forumu kao da tece med i mleko
No comment...Ja ne kukam , a ti seres , sta vi radite, čas kukate ,čas se hvalite , čas krtikujute, čas napadate vlast , čast tražete od iste sve vrste pomoći , odredite se već jednom, koliko imate hektara pa vam ne treba zemlja ,a i ti Mariću šta lajkuješ jel to lajk od što ti ne kukaš , onda ti i ne treba pomoć države, a i ti Bokibole...šta ti znaš...jel imaš doušnika ovde na forumu ili u Kaću pa sve znaš......ako ti smeta moje kukanje ustupi drugome tvoje subvencije...na primer Mariću ili njemu sličnim!
Ja samo kažem kako jeste....a ako vi vidite u tome kukanje ....kukali stalno da bogda
Druze sto si nervozan? Idi vozaj se u novom traktoru. Ja sam danas bio u onom sto je napravljen 81.godine pa ne kukam kao ti. Ako ne mozes da zaradis u poljoprivredi idi u Delfi ili Lir pa radi za 30 000, stavi prst u uvo i pevaj.
Ti si dobar domacin,pratim redovno ali malko si nervozan.Nema potrebe za takvim pisanjem,jer to citaju i ko treba i ko netrebaJa ne kukam , a ti seres , sta vi radite, čas kukate ,čas se hvalite , čas krtikujute, čas napadate vlast , čast tražete od iste sve vrste pomoći , odredite se već jednom, koliko imate hektara pa vam ne treba zemlja ,a i ti Mariću šta lajkuješ jel to lajk od što ti ne kukaš , onda ti i ne treba pomoć države, a i ti Bokibole...šta ti znaš...jel imaš doušnika ovde na forumu ili u Kaću pa sve znaš......ako ti smeta moje kukanje ustupi drugome tvoje subvencije...na primer Mariću ili njemu sličnim!
Ja samo kažem kako jeste....a ako vi vidite u tome kukanje ....kukali stalno da bogda
A kako ti znaš da je dobar domaćin? Jedino ako ga poznaješ lično... Ja znam da je dobar domaćin zato što vidim kakve su mu njive i kakva mu je mehanizacija, ali na forumu sliku nečeg od toga nisam video. Jedino tanjirača kada je bila u oglasima...Ti si dobar domacin,pratim redovno ali malko si nervozan.Nema potrebe za takvim pisanjem,jer to citaju i ko treba i ko netreba
Imam svoje izvore pa pratim slike i koje nemate objavljene na netu,ne samo njega nego vecinu ostalihA kako ti znaš da je dobar domaćin? Jedino ako ga poznaješ lično... Ja znam da je dobar domaćin zato što vidim kakve su mu njive i kakva mu je mehanizacija, ali na forumu sliku nečeg od toga nisam video. Jedino tanjirača kada je bila u oglasima...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Kreni u neke kapitalne investicije...Uplaceno i meni danas! Ne znam sta cu sa toliko para! Mislim da cu ih orociti na godinu dana!