Kakvi su, ne bi me čudilo da nastave sledećeg marta....
Nego, da li mora da se podnosi taj zahtev, pošto mi je setvena struktura ista kao i prošle godine ( Lucerka) , pa da se ne cimam džabe ...
Moraš da podneseš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvi su, ne bi me čudilo da nastave sledećeg marta....
Nego, da li mora da se podnosi taj zahtev, pošto mi je setvena struktura ista kao i prošle godine ( Lucerka) , pa da se ne cimam džabe ...
Kaze baba ne znam ja na te sto se lista po njima, dobra je meni moja nokijica...Ihh nema tolika zemlja, nego hoces i babu ponoviti sa novim aparatom ili ce on sam sebi kad mu isplate, ili bolje da mu nabavis toki-voki
Svidja mi se ideja,zovi i mene pa ćemo zajednoСад у кафану да се то попије...и онако је сића...ја чим моје легну ома има да их побацам на тамбураше, уз квалитетно друштво...
Da si stvarno iz Noćaja,di bi ti bio kraj,ovako...Ihh nema tolika zemlja, nego hoces i babu ponoviti sa novim aparatom ili ce on sam sebi kad mu isplate, ili bolje da mu nabavis toki-voki
Pa ministar je rekao u cetvrtak a ne u petakPlacaju li danas?
Kolko znam rekao je u ponedeljak,a to znaci u cetvrtak. Isto kao ono "Bice nam bolje dogodine'' , znaci za 4 godine.Pa ministar je rekao u cetvrtak a ne u petak
Do kada je rok za predaju zahteva za ove subvencije od 4000 / ha ?
Izgleda ko je dobio - dobio je. Ostali više sreće dogodine.
Nesto se utihnulo oko subvenicija.Izgleda da je ono,svako cudo dva dana dosta!