mcbaycow
Član
Ne, mislim da ce krajem nedelje poceti isplata, odnosno cetvrtak ili petak....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
isao sam i sa računom,i isto jos uvek cekamJa sam isao sa racunom u Aprilu i jos uvek cekam...
Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока
Naravno da moguMožeš li realizovati to po predračunu ?
POLjOPRIVREDNICIMA u Srbiji od 19. marta su na raspolaganju povoljni krediti za prolećnu setvu.
Banke koje daju subvencionisane poljoprivredne kredite su: Zberbanka, Erste, NLB, Prokredit banka, Banka Inteza, OTP, Kredi agrikol, Unikredit, Halk banka, Komercijalna banka i Banka Poštanska štedionica.
Kako kažu u Ministarstvu poljoprivede, korisnici mogu podneti zahtev za nabavku materijala za biljnu proizvodnju, kupovinu stoke, mehanizaciju, opremu i hranu za životinje. Maksimalni iznos sredstava koji u toku godine porodična poljoprivredna gazdinstva i preduzetnici mogu da ostvare je 6.000.000 dinara, dok firme i zadruge mogu subvencionisanim kreditom da obezbede 18.000.000 dinara.
Sutra počinje isplata 4000 din/ha do 20 ha, i izgleda da je to sve za ovu godinu .Ministar rece u ponedeljak samo ne rece u koji.
Šta je to povećano u stočarstvu?
Kao i od povrtara i vocara,isti kos sa ratarima sa 4000 po ha,sve u svemu,nista.Ratarstvo ide u propast, digli su oni ruke od ratarstva,samo povecavaju subvencije na stocarstvo a kod ratara corak nista.
Šta je to povećano u stočarstvu?