Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo bolje 170e ,ali tih famoznih 170e nije dobijalo 90% gazdinstava.
Eto ja sam cist poljoprivrednik i nisam dobijao tih 170 sa 4-5 hektara zemlje.Prijatelju bolje napisi koje su bile varijante da bi se dobilo tih 170 za odabrane.Sad dobija i tih 90%. Doktori, direktori, advokati, gasterbajteri i svi drugi zakupodavci jer imaju pravo zato sto imaju zemlju ,a mnogi ne znaju ni gde se nalazi.
Dobijali su svi registrovani poljoprivrednici koji su bili u PIO. Zasto mislis da smo bili odabrani?Eto ja sam cist poljoprivrednik i nisam dobijao tih 170 sa 4-5 hektara zemlje.Prijatelju bolje napisi koje su bile varijante da bi se dobilo tih 170 za odabrane.
Nije mi bas jasna tvoja konstatacija.Цоци заборавио си да поменеш Пинкове и Грандове звезде а за Лацина питање зашто није добијао субвенције.
Jedino sto je dobro u ovom sistemu bez subvencija jeste to sto vise onaj "profi" ne moze da plati vecu arendu nego ja "hobista" jer ga subvencije ne pokrivaju.
Sad cemo videti jel rode rodne ili mnoge.
Da me ne shvatite pogresno.Meni pare kao kes ne trebaju.Nek naftu oslobode akcize,nek subvencionisu djubrivo sa 10din/kg,seme nek sufinansiraju sa 20% i to je to.Nek vezu za prijavljenu povrsinu u trezoru.Cim nema kesa i arendasi ce da olade i mali ce se vratiti na normalu.Bez uslova PIO ali sa ogranicenjem od do 100ha.
Mozda kod tebe, ove godine sam vec hvalio selo kako cena arende nije otisla u nebesa i zadrzala se na 220e/kj, a i ja sam uzeo za mene lepu povrsinu po toj ceni.Taj sto je bio tad profi tj. bar velika vecina vise i ne pita posto je arenda vec kaze DAVAJ.Od ovog sad nema gore.Dobija i kurta i murta a u stvari sve je to kita lastina.Sad ces da vidis sta i koliko znace subvencije kad grune mleko iz EU po 22din/litru.
To zavisi od toga ko priča tuZa tov junadi je bilo i prosle godine 10000dinara po grlu neznam sto su bolji uslovi ove godine kad je subvencija ista