Jel ima neko da preporuci advokata za restituciju ?
Ima jedna adv.kancelarija u Subotici,samo se bave time i to vrlo uspešno,probaću da nabavim br.telefona.Neće biti skupo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ima neko da preporuci advokata za restituciju ?
Ako je zemlja u Sremu preporučio bi ti advokata iz Rume nama je povraćaj pri kraju.Jel ima neko da preporuci advokata za restituciju ?
Kolega nisi pročitao datum to je informacija iz 02. oktobra 2010.g.Oni podaci što je postavljao dr gruja ili su se izmijenili malo ili neznam , uglavnom u Ru i Bg su prilično veće subvencije po ha po podacima koje sam gledao juče a mogu i naći zvanični dokument ako treba , kod njih je oko 200e/ha .
Ovo što si napisao oni znaju i namerno komplikuju život jer će mnogi u startu odustati.I ja sam među njima.Vidim da je razvojni fond izasao sa kreditnim linijama za poljoprivredu.Kamate nisu strasne ali sto se tice papira koji ti trebaju prebrojao sam preko 20 stavki.E sad zamislite koliko treba muke,vremena,znanja i svega ostalog da covek sve to pribavi.Te ovaj papir,te onaj.Nisam ne skolovan ali nema sanse da ja to sve shvatim sta koji papir.Sad zamislite nekog starijeg koji se uopste ne razume u internet i ostalvde ti treba 2 advokata da ti sve papire povade.Straaasno.Zar ne moze jednostavnootvrda da nisi duzan porez,potvrda o gazdinstvu i hipoteka.Pa sta hoce vise.Ne platis-uzmu ti zemlju,traktor... i eto im garancije.Ludilo.A mozete zamisliti sve nase ,,ljubazne" salterske radnike(cast izuzecima) i njihovu nervozu,dok njih sve savatate po pauzama i pijacama proce mesec dana.
Ako je zemlja u Sremu preporučio bi ti advokata iz Rume nama je povraćaj pri kraju.
Živeo Beograd,a di su naši novci?