Pera Milankov?
Ne mogu da se setim...ima dugu kosu i ima zemlju u naselju CARPINIS u Rumuniji..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pera Milankov?
Napisao sam u temi R.P.G. od kad do kad traje obnova al neki pametnjakovic je obrisao!A kad krece obnova ?Ima li koverata na vidiku brzo ce 1.mart.

i Olivera bi bila mnogo bolja ministarka poljoprivreda od nje!Da kupujemo novu mehanizacuju da bi povecali prinos.![]()

Slusaj Botu, pun mi je kufer vas botova po raznim portalima a sad ste najasili I na ovaj forum. Zar vi Botovi mislite da se ovde vecina ljudi zakopcava na ledjima ?Ja mislim da smo mi samo nezadovolji po pitanju svega. I subvencija i investicija. Koliko god drzava da nam da uvek bi nam bilo malo! Da su se radile zloupotrebe u oblasti subvencija jesu,to svi znamo samo se pravimo.
Izgleda da si ti jedini posten cim si u Vucicevoj stranci, prodane duse.Ja mislim da smo mi samo nezadovolji po pitanju svega. I subvencija i investicija. Koliko god drzava da nam da uvek bi nam bilo malo! Da su se radile zloupotrebe u oblasti subvencija jesu,to svi znamo samo se pravimo.
Ljudi da se razumemo,voleo bi i ja kad bi davali vise,ali ja sam zadovoljan i sa ovim,cemu predrasude? Voze se dobri traktor,dobri kombajni,lepi automobili. Opste poznato da sto vise imas sve ti vise treba pa je samim ti verovatno i ovako veliko nezadovoljstvo.