MARČELO
Član
Mislim da ljudi u Srbiji nerazumeju značaj subvencija za njih je to samo trošak , niko nerazmišlja kako će biti sutra samo da se danas preživi a što će sutra biti još gore to niko negleda
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moras da se opredelis vec jednom.Ili zelis subvencije,ili drzavni projekat koji vodi Nebojsa Covic?Da li imas obraza covece?Niko ne spominje da su nam subvencije skresane prvo tako sto je sa 100ha smanjeno na 20. Sada je to gledajuci kroz novac koji dobijamo nepunih 7ha. Znaci nase subvencije su smanjene 14 puta, ali gosprdja ministarka se pravi luda. Il se ne pravi?
To su ti stari igraci koji nisu ni na nebu ni na zemlji! Ako nisu klasicni botovi onda valjda im je takva narav da se nameste cesto protiv pravde i realnosti a po najvise u ovoj temi gde non stop provociraju! Putko, Janosh u zadnje vreme bradonja a i Zoran se nesto slepa za ovima!
@Dobrincan Tvoj problem je taj sto ti nista ne znas oko ulaganja u poljoprivredu a ni drugih finasijskih problema u tvom domacinstvu. Cale te finansira kad izlazis a verovatno je to jednom samo mesecno jer da je cesce vec bi i mogao shvatiti da kad izlazis imas i troskove! A od tih par ha koliko obradjujete ne moze se ziveti, osim samo za hleb imati! U poljoprivredi cim imas toliko godina a nista ne skontas sa finansijske strane onda verovatno ni traktor ne vozis sam vec te stari drzi u krilo!
Ko je dosao i po kakvu naplatu?Ovi dosli na naplatu
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Pa na onoj slici sa jagnjetomKo je dosao i po kakvu naplatu?
Nijedan od nas koje si naveo nije Bot ili kako nas ovde nazivaju.Jednostavno u vreme tog vašeg PIO-a nismo dobijali subvencije i nije bam bilo lako i znamo da ni vama neće biti lako ali se svi zajedno moramo pomiriti sa tim.
Samo ste neke stvari zaboravili:
-Mi smo država na koju toliko pljujemo.
-Koliko ste se zaklinjali u taj PIO a sada svi pokušavaju da ga se oslobode (što ja podržavam)
-Prebacivali ste hektare i hektare zemlje na rođake i prijatelje (iskalkulišite o kojim sumama je reč)
-_Sada rasparčavate te iste hektare na po 20
Sada kada je država rekla-nema više sad smo krivi mi koji smo direktno ugroženi vašim "snalaženjem"
Moras da se opredelis vec jednom.Ili zelis subvencije,ili drzavni projekat koji vodi Nebojsa Covic?Da li imas obraza covece?
Ja mislim da smo mi samo nezadovolji po pitanju svega. I subvencija i investicija. Koliko god drzava da nam da uvek bi nam bilo malo! Da su se radile zloupotrebe u oblasti subvencija jesu,to svi znamo samo se pravimo.