talianu
Član
E baš do Ja*a zdrava konkurencija .Pa dobro. eto obećao je da će dovesti Tenisa, eto zdravog konkurenta iz eurolige.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E baš do Ja*a zdrava konkurencija .Pa dobro. eto obećao je da će dovesti Tenisa, eto zdravog konkurenta iz eurolige.
Ne tacno! Nemas drugog izbora! Odes u Ideu na akciji kulen PIK 600 din, zlatiborac i slicni 1200 . Pa naravno da ce uzeti PIK , jer tebe kao potrosaca zanima da prodjes jeftinije. Ne mozes iz OKA POTROSACA DA VODIS DRZAVU.To zavisi od nas samih kao kupaca koliku imamo svest,kad bismo prestali kupovati ni oni to ne bi drzali na policama.
Aha, gledas Pink. Znas da na toj TV pustaju sublimisane poruke, glasaj za V....a.Bistar si ti momak Dragane ali ne vredi! Bagra gazi sve pred sobom! Ovaj, a da nisi ti nesto pogresno obavesten po pitanju gasenja firmi, otkaza itd. Pa ja svakodnevno u vestima na Pinku i na svim ostalim tv stanicama vidim samo otvaranje novih radnih mesta i silne investitore koji dolaze sa svih strana! Grizu vrpce zubima jer im se makaze utupile od toliko presecanja!![]()
Kako onda to drzava daje subvencije stranim kompanijama 9000 evra po radnom mestu kada drzava ne utice na privredne aktivnosti ?! hahhahhaDržavni posao nije organizacija privrednih aktivnosti. Sem ukoliko država nije socijalistička.
Cekam farmu, cujem da su je najavili opet, pa da vidim hoce li ucestvovati gospodin! Ako ga ne izbace verovatno nece ni izbora biti!Aha, gledas Pink. Znas da na toj TV pustaju sublimisane poruke, glasaj za V....a.
Ne zavaravajte se ljudi.OD te industrije sve krece,
Ne zavaravajte se ljudi.
Nigde poljoprivreda niJE razvila državu, nigde.
Ništa, ali to se ne može postići odlukom u parlamentu, mora neko da uloži pare u to, a da bi neko uložio mora da ima interes.sta bi falilo da se ozivi ZMAJ Zemun i IMT ??
Kina poseduje kapital od 3500 milijardi dolara sa kojima ne zna sta da radi , zato je formiran BRIKS , kao pandan MMF lesinarima. Novca moze biti ako imamo projekat, a mi nemamo projekte.Ništa, ali to se ne može postići odlukom u parlamentu, mora neko da uloži pare u to, a da bi neko uložio mora da ima interes.
Za sad niko ne vidi interes u tome.
Samo nam još fali da država ovo malo muke para sroka u to, malo nam jedan FAP, Bor, Smederevo... na vratu, treba još ZMAJ i IMT da se okače.
Da se ja pitam, ja bih sve subvencije ukinuo i tako bi nam svima bilo bolje.
Naravno da samo to nije dovoljno, mora još dosta stvari paralelno da se urade, ali jedna od tih stvari je ukidanje svih subvencija.
Samo da joj neko javi gde da ih uloži, oni ne znaju.Kina poseduje kapital od 3500 milijardi dolara
Baš bih voleo da vidim projekat koji će ZMAJ predstaviti kao isplativo ulaganje.a mi nemamo projekte.
A da bi se ubiralo iz industrije ona mora da postane jaka.Dakle subvencije moraju da dolaze iz poreza koji se ubiraju u industriji!