Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugari ja sam predao 13 marta svu dokumentaciju za produzetak polj. gazdinstva a jos nisam dobio resenje dali je to normalno ili trebam otici u trezor
За биљну производњу је 30.06. рок,а за гориво и ђубриво до 15.11.Do kada je rok za predaju subvencija za biljnu proizvodnju a do kada onaj deo za gorivo i djubrivo?
Subvencije su 12.ooo dinara po hektaru.Zdravo dragi prijatelji,hteo bih da pitam da li neko zna koliko iznose subvencije i na koje imam pravo kao gazdinstvo,bavim se plastenickom proizvodnjom?Ovo mi je prva godina pa se nadam da cete mi pomoci![]()
Meni je receno da je isplaceno nesto ko je predao prvi dan,za ostale smrtnike para u skorije vreme nece biti,bar ovih 6000 po hektaru,a za gorivo i djubrivo kao i prosle godine,u minut do dvanaest 31 decembra.Jel neko dobijo subvencije u skorije vreme?