Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugari ja sam predao 13 marta svu dokumentaciju za produzetak polj. gazdinstva a jos nisam dobio resenje dali je to normalno ili trebam otici u trezor
За биљну производњу је 30.06. рок,а за гориво и ђубриво до 15.11.Do kada je rok za predaju subvencija za biljnu proizvodnju a do kada onaj deo za gorivo i djubrivo?
Subvencije su 12.ooo dinara po hektaru.Zdravo dragi prijatelji,hteo bih da pitam da li neko zna koliko iznose subvencije i na koje imam pravo kao gazdinstvo,bavim se plastenickom proizvodnjom?Ovo mi je prva godina pa se nadam da cete mi pomoci
Meni je receno da je isplaceno nesto ko je predao prvi dan,za ostale smrtnike para u skorije vreme nece biti,bar ovih 6000 po hektaru,a za gorivo i djubrivo kao i prosle godine,u minut do dvanaest 31 decembra.Jel neko dobijo subvencije u skorije vreme?