Kupio sam.Ako ti polovan ne odgovara, ti malo bolje zasuci rukave, pa kupi sta ti odgovara i nemoj kukati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupio sam.Ako ti polovan ne odgovara, ti malo bolje zasuci rukave, pa kupi sta ti odgovara i nemoj kukati.
Drage kolege od one ideje sto sam napisao znamo svi da nema nista,osim merenja pulsa.
Gledam kako su neki sebicni i samo za svoje du** zive,kad je bio uslov PIO za subvencije govorili su nek mali propadnu kad ne mogu da plate,pa uzurpiranje drzavne zemlje koje su neki radili preko noci je jos i nekako djene djene-borba,a ovi sto uzurpiraju drzavno zemljiste i jos traze javno da se odlozi zakon koji bi "pronasao" te njive kojih nema na papiru,sad se izjasnjavamo kako treba domace da propadne sve. Pa kazite onda ko priziva "Tenisa,Aldahru" i slicne? Mi sami!!!
NIJE stub ove proizvodnje i opstanka sela 5 ljudi u selu koji rade ceo atar,ima nesto slozenije to neki ne mogu da shvate i neki koji NECE da shvate da ima jos ljudi koji bi da zive,mozda bi i da umru ali im bar nemojte ubrzavati taj proces.
P. S. Sve rekorderi i profi poljoprivrednici i cvrsti karakteri,a kad dodje predaja papira za subvencije.onda se otvaraju nova gazdinstva i medju prvima stoje u redu da predaju papire. Karakterno kao glavni arhivator Dj. C. .
http://www.dragas.biz/ubuntu/
Bilo bi itekako mogućnosti da se ne domaće uništava stočarstvo uvozom i niskim cenamaNemamo mogućnost da obezbedimo kontinuitet u bilo čemu. Ruse ne interesuje kukuruz, oni traže robu za samoposlugu, a mi nemamo ništa, ili gotovo ništa, što sami proizvodimo i čime bi snadbevali makar jedan lanac godinu dana. To je info iz privredne komore od ozbiljnih privrednika. I onda je tu nađen jedan od motiva za dovlačenje stranaca i podizanje prerađivačkih kapaciteta.