daner
Član
Za osiguranje useva je gotovo. Ko je predao predao
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Postovane kolege,proletos smo predali racune za vestacko djubrivo naftu i na konto toga smo dobili oko 6000 po hektaru,za biljnu proizvodnju naravno nista.Interesuje me posto sam sad bacio vestak za osnovnu obradu i potrosio dosta nafte da li mogu sad da predam te racune ili mogu da ostanu za sl.godinu?
to je manevar, oni kad dobiju status imaju pravo da povuku za sobom i celu porodicu tako da jedan povlaci njih 5-15 ( zena,deca, braca,sestre babe,dede)....slabo bi se ti bracika omrsio.....Gledam te snimke Sirijaca i po prici drugara koji rade na prelazima to su sve muski,kome li su zene ostavili,da idemo u Siriju ?
Kaizen: BićeNa vukajliji kad se traži da se nešto novo uvede gazda (vlasnik) sajta kaže biće. A ne bude nikad. Samo da ne bude i po ovom pitanju biće. Mada, nada umire poslednja (kako je neko napisao: imali smo u selu jednu Nadu i živela je preko 100).
Prvo se druze moj preseli u nekz iole normalnu zemlju koja daje povracaje za kupovinu traktora.To ti je prvi korak a za drugi u takvim zemljama vec ide lako.Interesuje me kupovina yto od 40 ili 45 konja sa subvencijom sta bih trebalo da pribavim od dokumentacije .ne znam da li ima kakve veze sto imam 36 godina i zaposlen sam ali imam poljoprivredno domacinstvo registrovano.koliko bih mogao dobiti sredstava ako bih dobio subvenciju.unapred hvala.