Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kazu da za biljnu proizvodnju su isplatili prvih par dana ostalo posle rebalansa budzeta.
Imam viska fiskalnih racuna za oko 160 litara ed, ako nekom treba, neka javi, poklanjam.
Konkurs traje od 1 oktobra i ko pre konkuriše pre će dobiti pare. Za neke namena to je čista lutrija jer čije će pismo pre da stigne u upravu tj čije će prvo da se obradi. Najbolje je da odneseš lično na pisarnicu i tada će ti biti prvi dan konkursa primljeno, a svima ostalima koji šalju poštom najranije drugi dan. Ipak da li ćeš dobiti to moraš da pogledaš u pasulj.Kakva je procedura za povracaj para za prskalicu. Znam da je potreban racun tj da sam kupio prskalicu i sva ostala dokumentacija ali mene zanima jer pare treba cekati do kraja konkursa tj 15 oktobra i postoji li sansa da izvisim za pare. Namerio sam da kupim prskalicu ali ne bi da izvisim za povracaj. Ako nije siguran povracaj ne bi kupovao prskalicu.
aco vidi sa prodavcima, pojedini imaju veze da ti proguraju papire u tom slucaju bi oni sacekali povracaj para,obidji malo mozda naletis na takvogEh taj pasulj mi se ne svidja. Hvala jos se moram raspitati. Za predaju na pisarnicu mi nije problem.