Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Subvencija će biti ali do 20ha.
Bice subvencija, u rezanju budzeta nisu dirali poljoprivredu......
Predo sam polovinom ovog meseca za gorivo i veštak a posle ovog i kako su mi u trezoru zvučali ne nadam se više ničemuhttp://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=10&dd=22&nav_id=914874
Bravo za Vladu RS. Znaci li to da nema svrhe dalje ni predavati za gorivo i vestak.
Na žalost, rebalansom budžeta samo su poljoprivredi smanjili subvencije, i to za 700 miliona dinara....
To je za ovu godiinu. Mi pricamo o sledecoj.
Na žalost, rebalansom budžeta samo su poljoprivredi smanjili subvencije, i to za 700 miliona dinara....
To je za ovu godiinu. Mi pricamo o sledecoj.
Neverovatno je da smanjuju subvencije onoj grani privrede od koje najviše dobijaju.
Pa u zemlji SRBIJI na nasu zalostSmanjuje se subvencije poljoprivredi a povecava turizmu pa gde to ima
Od 5,6,7ha zemlje nikad nije ni moglo da se zivi osim ako nije u pitanju povrtarstvo,vocarstvo...,a tako je i danas.Ukidanjem, neisplacivanjem na vreme, smanjivanjem subvencija, ovakvim nacinom ne znam kome nasa vlada ide na ruku, da l evropskim seljacima ili nasim uvoznicima poljoprivredno-prehrambenih proizvoda ili ljudima koji imaju velikeeee posede.Znam samo da su sitna gazdinstva, a takvih je najvise, u velikim problemima, sve vise ljudi koji imaju 5-6-7ha idu u nadnicu da dopune kucni budzet.Kako seljak u Srbiji da bude ravnopravan partner seljaku iz EU kada oni imaju vece i redovne subvencije i automatski je njihov proizvod jeftiniji, a i njihove drzave stoje iza njih, otkupljuju im robu i plasiraju je na treca trzista po cenama nizim od proizvodjackih, dok ne uniste poljoprivredu u tim zemljama i dok one ne postanu trajni uvoznici i zavisnici od poljoprivredno-prehrambenih proizvoda iz uvoza.Cini mi se da je takav scenario sad u Srbiji, da je ovo tacno u prilog ide i jedan tekst iz novina od pre 2-3 godine, gde pise da EU nekim svojim propisima ne dozvoljava povecanje subvencija novopridoslim clanovima EU i kandidatima za prijem u EU.
Kako nemaju a Srpske njive.E ovi (trenutna vlast) su sada u velikom problemu, više nemaju šta da prodaju da bi zakrpili rupe, i pokrili velike krađe, pa sada udaraju po narodu, a to neće izaći na dobro.