duki78
Član
Kad si predao zahtev ?
Ne secam se ali odmah prvi dan cim je moglo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad si predao zahtev ?
Pazi ti i sati igraju ulogu u ispalti nevrevatno koji sati i dani nek daju ljudim paare i tacka dokle vise zajbencije,dani ,sati prodje vreme oni nas malo zeke izgleda!Kakvi su to muvatori svetski ma to ni u svetu nema samo kod nas pozoriste odlicno odigrano na pozronici i publika nagrdjuje aplauzom iz zadnjih redova a ja sam u zadnji red,mozda je jos nekoU nasoj filijali (Pancevo) su stigli do 05.05. i 13 h , imaju jos sat vremena pa prelaze na 06.05. tako mi rece sluzbenica danas...
Danas sam isao da predam za djubre i za naftu i kada sam dosao rekli su mi da ne mogu da predam za naftu zato sto racuni od nafte moraju da budu svi od evro dizela ne sme da bude racuna od gasnog ulja.
Secam se da je neko pisao ovde da im je bitno samo da pise gasno ulje na racunu. Ja sam imao 100ak litara, ali ne priznaju kod mene.