Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eeee Deki...ne pomazes ti tim politicarima,nego seljacima gde je vecini 5ha misaona imenica.http://www.rtv.rs/sr_ci/ekonomija/sevarlic-poljoprivrednici-moraju-biti-solidarni_490155.html... Za koga ovaj tako pametno zbori ?
Он је апеловао на пољопривреднике да помогну једни другима и то тако да се од субвенција које добијају газдинства са поседом већим од пет хектара, издвоји 4.000 динара по хектару у посебан фонд солидарности за помоћ угроженим пољопривредним произвођачима, без обзира на то да ли су регистровани или не.
Neka on zivi sa 5 ha , kad se odreknu razni politicki poltroni svojih dnevnica drkoshi sto su na drzavnim jaslama decenijama itd itd .. onda cu i ja !! Jos jedan gest kako nas gledaju poljoprivrednike , kao gradjane 4-og reda !
Ima li neko pojma da li su se ovi u Sapcu podavili u upravi ili rade? Niko se ne javlja na tel.
od kad ovi sto nisu registrovani dobijaju subvencije?ovaj Sevarlic nema pojma i kakve predloge daje to je sramota....sad treba i od ovih malim uzeti pare pa ovo je bilo i pod Beogradskom pasaluku a ko oce da dodeli nekom svoje subvencije to je njegova stvar i zbog cega su sad neki tvrdoglavi po tome....http://www.rtv.rs/sr_ci/ekonomija/sevarlic-poljoprivrednici-moraju-biti-solidarni_490155.html... Za koga ovaj tako pametno zbori ?
Он је апеловао на пољопривреднике да помогну једни другима и то тако да се од субвенција које добијају газдинства са поседом већим од пет хектара, издвоји 4.000 динара по хектару у посебан фонд солидарности за помоћ угроженим пољопривредним произвођачима, без обзира на то да ли су регистровани или не.
Neka on zivi sa 5 ha , kad se odreknu razni politicki poltroni svojih dnevnica drkoshi sto su na drzavnim jaslama decenijama itd itd .. onda cu i ja !! Jos jedan gest kako nas gledaju poljoprivrednike , kao gradjane 4-og reda !
Zamisli drzavnu "ustanovu" gde se nikada niko ne javlja na telefon..... Cvarkov i ekipaTamo se nikada niko ne javlja na telefon.Ne znam kakva ti informacija treba?
bas kao sto kazes i kod nas igra kao gluvih telefonaVerujem da kada bi neko zvao Americki sekretarijat za poljoprivredu, pre bi ih dobio nego kada zoves ove ovde nase.
Organizovano smo slali kukuruz u poplavljeno podrucje .. zar treba sad i subvenciju ?Изгледа да се овде субвенције не смеју дирати, пре срце из груди него субвенције.
Imaće vlast sad donacije i pomoći koliko hoćeš ali ako usmere gde treba nema potrebe za nikakvim akcijama ali toga se ja i bojim.Građani i poljoprivrednici bi sigurno dali ali je strah da li će pomoć stići onima kojima treba i teže se odlučuju.
Imali smo mi i Kopaonik gde je sirotinja bila po brdima i šatorima a pomoć se trošila....
U to vreme sam bio omladinski aktivista i skupljao sam dobrovoljni prilog sve dok mi jedan vozač kamiona nije otvorio oči.
Danas upalcene subvencije na racun, jedan deo tj. 6000 po hektaru