dragan.kovacev
Član
nema tvog sugradjana Palike, sad bi dobio odgovor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema trenutno ništa.dali neko zna dali ima povracaja za mehanizaciju?
oprema za navodnjavanjemislim da ce se naci te sitnije masine za povracaj, prskalice, atomizeri i jos po nesto...
Danas sam podigao novac od Pokrajinskog sekretarijata za lica starija od 65 god. i dali zemlju u zakup. 6000 din za 1 ha x 10 ha.
Da, da Janoshe drzava, drzava. Poslati direktno iz BG ali preko NS!Dobijate vi dosta.
Nisu ovi iz pokrajinskog isisali pare iz prstiju, valjda je tu nesto i drzava odradila.
Pa za svinje ne znam tacno,ja sam govorio uopsteno,ali to sto kazes treba sacuvati dokumentaciju.Dragane ja da sam na tvom mestu ja bi njima poslao,pa nek je to kod njih..Zvao ministarstvo poljoprivrede u Šapcu
Rečeno mi da do 31.1. 2013 primaju zahteve za bikova
a za svinje samo do 31.12 2012
I da je u proceduri i da će se najverovatnije nastavi i za ovu godinu sa premijom , zato tražite i čuvajte dokumentaciju
Međutim ko zna šta će biti jer do sada niko nije dobijo za svinje ni dinara .....