Vulkan
Član
Danas podignute pare od subvencija. Neznam kad su legle na račun jer ne dobijam nikakvo obaveštenje od banke. Predato valjda 16-tog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda da ako hoces pare moras da se ucepis za 100 litara,ili da cekas u nedogled...onda mozda bolje ovako Joj sta nam rade,opet ce da kazu kao i meni...Jao koleginica pogresno unela u kompjuter,dobicete sa prvo uplatom...tj.nikad!Sutra vas obavestavam sta ce mi reci,da se smejemo zajedno!sad mi javljeno da su legle pare za gorivo.po mom racunu 75000 din a po njihovom69971 din.moracu da vidim gde je razlika!
kad si predao racune.sad mi javljeno da su legle pare za gorivo.po mom racunu 75000 din a po njihovom69971 din.moracu da vidim gde je razlika!
To 'pidikanac'jako nezgodno zvuci kad u avatru pise 'lokacija Dolovo'Tako je Pidikanac...Prc,sto nisu uplatili vise,nego manje?Mislim da probaju svasta,ko vodi racuna i zna moze i da se buni,a sta ce oni stariji koje vracaju sa saltera po 5-6 puta?!Tamo prolaze sigurno i gde idu te pare?!Za naftu su mi uplatitli sredinom juna...
Čestitke za subvencije ! Nadam se da ću ja sutra dobiti,predala sam 24,5, u Vrbasu. Deli nas jedan dan a to može biti i večnost.Ha legle i meni pare od subvencija ali ovaj put zaozbiljno predato 23.05,a za naftu jos nista.Kanda je vredelo sto su predstavnici poljoprivrednika isli za Bg.ili je opet jedan vid zamazivanja ociju!?