Tombica
Član
Ja danas predao zahtev i za subvenciju i za naftu,nije bila neka preterana guzva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Не греши душу, добили су по 8000 еура, ал по старозапосленом.Jutros slusam na vestima da su dali farbrici koze u Rumi(nekoj stranoj firmi),10.000 eura za subvencionisano radno mesto .
Samo ti nisu rekli od kog ponedeljka krece isplata po hektaru
Kupiću celih 400l nafte od mogućih 1500. Razlog je sledeći: Ostalo mi je još oko 150l od prošle godine, a završio sam sve poslove osim paranja. Ne lageruje mi se D2, a nemam ni novaca. I ovih 400l mi je puno, pošto nemam kombajn, ali nek bude za rezervu. Inače baš su preterali sa velikodušnošću što se tiče nafte po ha. Mislim da se isplati uzeti celu količinu samo onom ko vozi putnički auto na dizel.
U sustini to je i cilj da nemoze svako da kupi ili mu netreba. Inace i meni legle pareUpravo stigla poruka o uplati za biljnu proizvodnju,doduse svega imam 4 ha novoregistrovan sam,nzm jel tati leglo isto je predao prvi dan,taman da naftu kupimo,a sto se kolicine tice,za stocare je to usudit cu se reci i malo nafte,ili ce da bude taman,jedino su mogli dati odma cenu manju pa da mozemo kupiti tu naftu ne samo dao sam ti a ustvari puno njih nece moci da insfinansira to.