Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja onda spadam u tu kategoriju od 100ha i znaci mene treba okaciti o jaja da visim na sred terazija,jel!??,veciti problem srba ja da komsiji crkne krava a niko nije pitao komsiju kako je zaradio tu kravu....,ovaj forum je licio na nesto pre 2 godine,sad je postao okupljanje vise nepaora nego paora...
jel sam ja mozda bio nepristojan?
Ja onda spadam u tu kategoriju od 100ha i znaci mene treba okaciti o jaja da visim na sred terazija,jel!??,veciti problem srba ja da komsiji crkne krava a niko nije pitao komsiju kako je zaradio tu kravu....,ovaj forum je licio na nesto pre 2 godine,sad je postao okupljanje vise nepaora nego paora...
Krivi su vam paori za ovu situaciju u polj.,a meni vise smetaju ti mali sa 10tak ha i 20tak krava ili bikova sto uzmu zamlju na prioritet i preprodaju gazdama od nekoliko hiljada ha,e to treba da vam bude problem a ne ja sa 100ha i sve legalno uzeto i placeno!
I uvek taj problem ovaj ovako onaj onako tako ćemo i zavrsiti!!!A od naglabanja i price nema nista kako niko od tih od 100ha ili taj od 5ha ne kaze ej ljudi ajde da se dogovorimo sta nam je ciniti da pomognemo jedni drugima?E dokle god ne bude sloge izmedju malih i velikih nece biti dobro seljaci Srbije ujedinite se i jednu grupu da budemo jedno jedino cemo tako pokazati drzavi da sa nama nema zajebancije!A ovako jebace nas kako ko stigne...................................
subvencije su odbrana od smisljenih uvoznih damping cena koje ce porasti kada mi vise ne proizvodimo nego postanemo trziste za uvoz starog usmrdjenog mesa koje ce zavrsiti u mesnim preradjevinama, proizvoda od kukuruza koji je oplemenjen genetikom zabe ,i jos mnogo kojecega .
Subvencije treba da dobijaju pre svega mali da bi porasli, a program subvencija treba da bude uradjen za 5 godina pa sledece za godinu nakon te tako da ti mozes da planiras nesto a ovi nasi navikli da donose danas za juce. nadam se da nece ponovo da daju pare za uvoz junica kao sto su uradili pa su se ovajdile mlekare i klanicari a drzava i stocari ostali kratkih rukava, e sad mlekare jure mleko i nude dobru cenu al sipak .D je drzava normalna nebi dopustala takve majmunluke u reziji pojedinaca koji uvoze izvoze . alo bre ta drzava mora da stiti ta radna mesta znaju da subvencijonisu radna mesta u fijatu i koje di a ovom sto zivi od svoje muke njemu sipak prvo za proizvodnju sira trebaju uslovi koje niko nemoze da obezbedi i propast, onaj ko ima 1 kravu nemoze da dobije subvencije kvota kolicine mleka ma ko bre radi protiv nas pa onaj ko treba da nas stiti, to vam je ko sindikat u firmi i direktor potmiti sindikalca i ovaj radi na stetu radnika .
Mi smo gori od banana republike kako da se pomaknemo napred kada sve radimo na svoju stetu pa bre mi svi placamo porez kroz pdv ili kako vec.od cega ce gradovi da zive ako nema seljaka pa od uvoza sumljivih namernica ? da ali sta ce onda ti ljudi koji su seljaci da rade postace socijalni slucajevi ,a para ce da ide napolje i neminovan je krah drzave, stim oni koji jedu tu sumljivu hranu idu na budzet zdravstva jer se od toga razvijaju veoma zanimljive bolesti.
diklofen sa tim da se on obaveze da mi isporuci djubrivo koje dobije od te stoke.
On ce potrcati da kupi garnituru ili televizor, a ovaj sa 50, 60, 70 i vise hektara ce potrcati da kupi KIA SPORTAGE, nekog Audia, ili slicno i svi srecni i zadovoljni. .I kad ih dobije misliš li da će on to uložiti u dalji razvoj i napredovanje ili odmah potrčati da kupi garnituru za kuhinju ili televizor.
ne jednog nego vise komada,jedan za tatu drugi za sina i dzip jedan da se nadje da moze da se skokne do njiveKolega srz svega je ne sloga a i Politicke partije odnosno ljudi koji prelecu iz jedne u drugu,kao npr Ova jerkovka koja je sad u ds-u,a juce je srala na njih e dok takvih smradova,ljiga,olosa,sljama, bude bice i ovoga sa poljoprivredom.Da u pravu si i ja nebi dao subvencije nikom!!!Ako si sposoban radi ako nisi nemoj i laku noc.A kolega Diklofen sta ti mislis da ljudi koji rade 100 i vise ha ne kupuju mercedese,audije i ko zana sta sve od tih subvencije?Ja sam siguran u to cak i znam neke ljude...