Subvencija za mehanizaciju

Smešno jako…
Kako je bilo prošlih godina, jel bilo nekih izmena odnosno dodatnih sredstava nakon rebalansa budzeta?

Ja iskreno mislim da je to greška, da nedostaje bar jedna nula na kraju (a bar dve bi trebalo). Ali verovatno nije.
Tu je minimum pola milijarde trebalo biti opredeljeno, ovo nije ni smešno. Ja i dalje ne verujem iskreno, pa oni se sprdaju brate!

Poslednja izmena:
Jel stizala nekome odbijenica ili nesto za onaj konkurs za traktore? Sta se desava sa time?

Ja cu tek ovih dana da konkurisem za drljacu sto sam uzeo na republiku. Da li ima svrhe uopste petljati se sa papirima. Menjam agenciju svakako preko koje idem.

У току је обрада великог броја захтева и улажу максималне напоре да сви захтеви који чекају на обраду буду завршени у најкраћем могућем року. Већ пар месеци исто одговарају.
Другим речима, завлаче нас. Питао сам и да ли има неки рок до кад мора да реше казали су да чекам одговор у е сандуче.

Sto se tice konkursa za traktor svi cekamo obradu kad nazoves, pa onda price da je gotovo, pa popizdim nazovem distributera aj da ga kupim onda oni kazu jbg sacekaj ima informacije da ce biti nesto itd onako spanska serija ko i sve kod nas.

Ја сам написао као да имате милијарду захтева па не можете да стигнете. На то ми нису одговорили.

Smešno jako…
Kako je bilo prošlih godina, jel bilo nekih izmena odnosno dodatnih sredstava nakon rebalansa budzeta?
Jeste,tako uvek ide.Kad god ima para onda naprave izmenu i dodaju.Imaš na sajtu UAP-a.
Prošle je za stočare išlo do 1 mlrd i ratare 2 mlrd ako se ne varam.
Za ratare je išlo 3 ili 4 izmene i to početak odobreno 400 mil,pa smanjeno na 50 mil pa treća izmena dodeljeno 2,2 mlrd.Ta poslednja je bila 23.5.2025.I četvrta mislim da nisu menjali iznos nego nešto drugo.
A kad će biti tih para ove godine i koliko niko ne zna.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh