Marko98
Član
Da to je taj rekordan budžet što kaže glamočić.
Za 4 gazdinstva i to je to
Za 4 gazdinstva i to je to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko sam cuo,nisu stizale odbijenice-nego obavestenje da nema vise sredstava.e sada kako to voditi i sta ocekivati u buducnosti...Jel stizala nekome odbijenica ili nesto za onaj konkurs za traktore? Sta se desava sa time?
Ako se gleda redosled prijava na konkurs onda se ostavi sve i predaje odmah narocito ako je uslov kupljena masina.Ja cu tek ovih dana da konkurisem za drljacu sto sam uzeo na republiku. Da li ima svrhe uopste petljati se sa papirima. Menjam agenciju svakako preko koje idem.
Ja kad sam predao 1 ili 2 dan na konkursima odmah se videlo ako je isto bodova uvek si gore na listi a to nekad znaci i 200 mesta.I ti bas verujes u to da neko tamo gleda i razmatra neki redosled?!!!
Možeš to i sam ne treba ti agencija.Ja cu tek ovih dana da konkurisem za drljacu sto sam uzeo na republiku. Da li ima svrhe uopste petljati se sa papirima. Menjam agenciju svakako preko koje idem.
Jeste,tako uvek ide.Kad god ima para onda naprave izmenu i dodaju.Imaš na sajtu UAP-a.Smešno jako…
Kako je bilo prošlih godina, jel bilo nekih izmena odnosno dodatnih sredstava nakon rebalansa budzeta?