Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam Davidovića kritikovao na jutjubu u komentarima jednog njegovog videa. On se našao pomalo uvredjen, okačio link od emisije kad je objavio produženje roka za dva meseca( za realizaciju investivije) i kaže sve je tu objašnjeno a nije rečeno nista. I da, pozvao me da dođem u emisiju ako imam problem.Aj ko je konkurisao za traktor da zove ministarstvo ili urosa davidovica da vidi on sa ministrom sta je sa tim konkursom da ga rese i zatvore ako nemaju para
Dobio je taj na drugu stranu. Zato se i ne buni, ili kredit baskamatni, ili neku drugu masinu dve, ili drzavna zemlja badava. Nesto ima sigurno cim je dao dva komada na lupanje.Znam coveka koji je dao tad dva traktora izlupali ih fest i konkurisao samnom prvi dan isto nista nikakav odgovor ni dan danas
Ako je pitanje namenjeno meni, ne bih dao nikad dedovinu da mi neko lupa zarad neke politicke partije. Boze sacuvaj samo ako je neka velika nesreca ( zdravlje) u pitanju onda bi dao....Jel bi ti dao 2 traktora pa makar kakva bila da ih uniste zbog nekog jeb.. bez kamatnog kredita?